Cătălin Măruță, din nou la spital chiar de ziua lui

Gorjeanul Cătălin Măruță a împlinit 45 de ani dar nu a prea sărbătorit deși familia sa de la Târgu Jiu a fost în vizită la București. Prezentatorul Pro Tv a fost nevoit să meargă la spital pentru a i se scoate firele de la operație.

Absent deja de două săptămâni de la emisiunea care îi poartă  numele, Cătălin Măruță a fost felicitat în direct, prin Skype, de colegii lui, Adela Popescu și Radu Ciucă. Măruță chiar se afla în mașină, în momentul când a fost sunat și a povestit ce a făcut de ziua lui: „Am fost să-mi scot firele, pentru că au trecut două săptămâni de la operație. Chiar de ziua mea. Acum vin de la spital. M-am oprit la școală să-mi recuperez copiii, pentru că și-au dorit foarte mult să vin eu să-i iau. Am scăpat de fire și am ajuns la timp la școală”. 

De luni însă Măruță va reveni la muncă, ajutându-se de cârje în primă fază: „Așa timp de o săptămână, apoi vor rămâne cu una. După aceea o să merg pe propriile mele picioare, dar cu foarte multă recuperare.” 

Întrebat cum își va petrece seara, prezentatorul a menționat că are în program două ore de recuperare și întâlnire cu familia și prietenii: „Am un aparat pe care îl folosesc acasă pentru recuperare. Părinții mei de la Târgu Jiu sunt la București, așa că o să mă întâlnesc și cu ei. Cred că 2-4 prieteni, să stăm să ciocnim un pahar de vin  și să stau așa cu piciorul ridicat ...”

Vizualizări: 2,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: