Copila de 11 ani cu voce „ireală“ a primit Golden Buzz la Românii au talent

A doua ediție a emisiunii Românii au talent, programată vineri seară, a adus în fața juraților o copilă de 11 ani cu o voce deosebită. Carina Andreea Veghiu a primit Golden Buzz pentru talentul său și vocea pe care jurații au numit-o ireală.

 Carina Andreea Veghiu a surprins pe toată lumea cu vocea sa excepțională la cei doar 11 ani și merge direct în semifinale, după ce Andi Moisescu a apăsat pe butonul auriu de Golden Buzz.

Copila este din satul Tătărani și cântă de trei ani mărturisind că își dorea doar să fie pe scenă: „Vreau să cânt în fața publicului, să văd cum se simte asta, iar dacă nu trec mai departe e o experiență“.

Carina a ales să interpreteze melodia „The Impossible Dream“, din musicalul „Man of La Mancha“, iar surpriza a fost uriașă pentru toată lumea. Toți membrii juriului au fost cuceriți de vocea ei excepțională, iar emoția creată în public a fost imensă,  juriul și publicul fiind în picioare la finalul piesei.

Surpriza juriului a fost și mai mare când cei patru au aflat că ea are doar 11 ani. „Mi-e foarte greu să înțeleg cum un copil de 11 ani reușește să cânte așa. Cred că e de la Doamne-Doamne, care le dă unora foarte mult talent“, a spus Andra, care a comparat-o pe Carina cu Jennifer Hudson. „Încă de la început m-a «lovit» timbrul tău vocal. Dar ai și o atitudine care denotă o maturitate în fața căreia mă predau. De când s-a terminat numărul tău, sunt într-un nivel de stres foarte mare, pulsul nu vrea să scadă. Sper să fac puțină dreptate, pentru că tu meriți lucrul ăsta“, a spus Andi Moisescu și a apăsat pe Golden Buzz, spre surprinderea adolescentei, care a izbucnit în lacrimi. „Nu știu de unde ai apărut și unde ai fost până acum“, i-a spus Andi Moisescu și a îmbrățișat-o.  „Nu te aștepți niciodată când intră un concurent, mai ales un copil, să te surprindă în felul acesta, să te dea peste cap. Vorba aceea: e una la o mie. Mi-a venit să plâng, mi-a venit să râd, m-au luat toate frigurile. N-are cum o voce ca asta să treacă neobservată. Trebuie să se facă dreptate. Trebuie să știe toată lumea de tine, fată!“, a concluzionat Andra.

Carina nu moștenește talentul de la nimeni in familie pentru că mama ei este cosmeticiană, iar tatăl este polițist.  Pe viitor, fetița își dorește să devină o mare cântăreață și are toate șansele la modul dumnezeiesc în care câmtă.

Galerie fotoVizualizări: 1,489

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: