Doi războinici de la Survivor s-au încăierat

Războinicii Alin Chirilă și Andrei Krișan sunt într-un conflict uriaș la Survivor cei doi împărțind replici acide dar fiind și la un pas de un conflict. Situațiile conflictuale continuă astfel la Survivor dar, spre deosebire de ediția trecută sunt mai numeroase în tabăra războinicilor.

Eliminarea Mariei Lungu din reality-show nu a liniștit apele în tabăra albaștrilor ci dimpotrivă! Concurenții se așteptau ca lucrurile să se schimbe după ce fosta participantă de la Puterea dragostei s-a luat la harță cu mai toată echipa dar scandalul a izbucnit de data aceasta între doi băieți. Alin Chirilă și Andrei Krișan sunt protagoniștii noului duel verbal, cât pe ce să se transforme într-unul violent fizic.

Cei doi își dispută fotoliul de lider al războinicilor. „Ca să fie un lider, trebuie să aducă mai multe puncte ca mine, ceea ce el nu a adus. Și să-i meargă strategiile”, a spus Chirilă, profund nemulțumit de atitudinea instructorului de fitness din Cluj-Napoca. Ba mai mult, Chirilă a declarat că înfrângerile au fost cauzate de Andrei: „Din cauza strategiilor de la jocul trecut, am pierdut” .„Un lider îi ajută și pe cei care nu au nevoie. Ajungem într-un punct favorabil celor Faimoși”, este replica pe care a spus-o Krișan.

Între cei doi nu pare să mai existe nicio cale de împăcare. A fost de ajuns ca războinicii să piardă doar câteva jocuri pentru ca echipa să se destabilizeze.

Dacă în ediția din 2022 Războinicii au reușit să îi pună la pământ destul de des pe Faimoși, în 2023 lucrurile s-au schimbat complet. Concurenții din tabăra albastră nu mai au același noroc în sezonul actual, pierzând tot mai des teren în fața vedetelor.

Vizualizări: 8,648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: