Pro Tv a organizat casting pentru juraţi la MasterChef 2024!

Emisiunea culinară MasterChef va reveni la Pro Tv în acest an. Castingul pentru membrii juriului de la MasterChef 2024 a debutat iar Pro TV-ul ar lua în considerare nume importante pentru echipă.

Castingul pentru membrii juriului de la MasterChef 2024 a debutat iar printre bucătarii care vor da verdictul în cadrul show-ului culinar se pare că sunt nume mari din acest domeniu.

Bucătăria se va aranja, concurenții vor fi pe poziții pentru a da tot ce au mai bun și au fost aleși trei sau chiar patru membri ai juriului emisiunii ce va fi difuzată de Pro TV.

Fanii emisiunii se întreabă deja cine vor fi cele trei (sau patru) nume care vor face parte din echipa juriului show-ului culinar ce va fi difuzat de Pro TV în curând.

Pe paginile Viperele Vesele din mediul online a fost făcut marele anunț. Administratorii contului Viperele Vesele ar fi oameni din televiziune, care oferă publicului detalii picante din culisele emisiunilor. Periodic, administratorii contului Viperele Vesele fac publice detalii importante despre concurenți, membrii juriilor sau unele emisiuni și, în urmă cu puțin timp, s-a dezvăluit că Pro TV a dat startul castingului pentru viitorii jurați ai emisiunii MasterChef 2024.

Viperele Vesele au anunțat că a început castingul pentru jurații MasterChef 2024 și că este posibil totodată ca juriul să fie extins cu încă o persoană. Pregătirile sunt în plină desfășurare, primele interviuri având loc deja. „În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că, în mare secret, Pro TV a dat startul castingului pentru jurații celui mai cunoscut format de gătit: MasterChef! Așadar, căutările pentru cei trei-patru membri ai juriului MasterChef sunt în plină desfășurare”, au anunțat Viperele Vesele pe Instagram unde au făcut publice și câteva nume ale unor bucătari care ar putea să facă parte din juriul MasterChef 2024. Este vorba despre Iosif Ștefănescu, Josef Hadad, Johnny Susala, Alex Cormerzan și Alex Dumitru, care ar fi participat la casting pe data de 1 februarie 2024.

Vizualizări: 2,410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: