Procesul lui Caragea cu Clotilde Armand se mută la tribunal

Fostul șef al IPJ Gorj, Viorel Caragea, nu renunță la procesul intentat fostului europarlamentar USR Clotilde Armand, în prezent primar al Sectorului 1 din București.

Caragea a demisionat din USR la numai o zi după ce a fost primit în partid. Și asta după ce Clotilde Armand a criticat dur primirea fostului comandant al IPJ Gorj în filiala de la Gorj. „Am aflat că fostul șef al Poliției Gorj (acuzat de hărțuire sexuală și trafic de influență) a fost primit în USR. Acum, îi rog tare mult pe colegii mei să-l lase în pace pe „polițistul lui Ponta”. Acest personaj n-are ce căuta în USR, nu așa se face altfel de politică”, a scris Clotilde Armand pe pagina de socializare.

Pentru „prejudiciile de imagine și neadevărurile publicate”, Caragea a anunțat că o va da în judecată pe reprezentanta USR. Și s-a ținut de cuvânt!

Judecătoria Târgu Jiu a decis luni, 16 noiembrie, să decline soluționarea cauzei în favoarea Tribunalului Gorj. Obiectul dosarului îl constituie pretenții.

„Respinge excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Târgu-Jiu, invocată de către pârâtă. Admite excepţia necompetenţei materiale a Judecătoriei Târgu-Jiu, invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a prezentei cauze privind pe reclamantul Caragea Viorel Salvador şi pe pârâta Armand Clotilde-Marie-Brigitte, având ca obiect pretenţii, în favoarea Tribunalului Gorj. Fără cale de atac”, se arată în minuta sentinței.

După alegerile din septembrie, Clotilde Armand a devenit primarul Sectorului 1 din București, în timp ce Caragea a renunțat la politică, demisionând de la șefia Partidului Ecologist Român, nemulțumit de voturile obținute pentru Primăria Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: