Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Judecător răpus de Covid. Avea 47 de ani!

Un judecător de la Tribunalul București a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Bogdan Marin avea 47 de ani și era judecător la Secția a IV-a Civilă, fiind delegat de la Tribunalul Călărași.

Judecătorul era internat la Terapie Intensivă de joi. Sâmbătă au fost identificați donatori pentru plasma care urma să ajungă la magistrat. Judecătorul Bogdan Marin a decedat însă duminică și nu este cunoscut dacă acesta suferea și de alte afecțiuni.

Forumul Judecătorilor cere din nou restrângerea activității de judecată la soluționarea cauzelor urgente, reclamând „regretabila lipsă de reacție a autorităților”, pe fondul creșterii numărului de persoane infectate în instanțe și parchete.

„Ne putem doar imagina șocul prin care trec familia și colegii, constatând, totodată, fragilitatea măsurilor luate până în prezent în instanțe și parchete, impactul semnificativ pe care lipsa unei reforme profunde și ferme îl are pentru viața nu doar a colegilor noștri, ci și a avocaților ori a justițiabililor”, transmite Forumul Judecătorilor.

Vizualizări: 4,038

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: