Procurorul general: Sorina nu va părăsi țara

Procurorul general Bogdan Licu a declarat, luni dimineață, că ​Sorina, fetița de 8 ani luată cu mascații din familia unor asistenți maternali din Baia de Aramă, nu va părăsi țara până când nu se va asigura că îi va fi respectată integritatea fizică, cât și, mai ales, cea psihică.

"Acest copil nu trebuie să părăsească țara până când nu ma asigur că sunt îndeplinite toate condițiile pentru a-i fi respectate atât integritatea fizică, cât și, mai ales cea psihică", a declarat procurorul general Bogdan Licu.

Procurorul general a anunțat, de asemenea, că la Secția de anchetare a magistraților a fost deschis un dosar penal privind modul în care a acționat procuroarea care a intervenit pentru a o lua pe fetiță din casa asistenților maternali, Bogdan Licu spunând că această oră la Parchetul Curții de Apel Craiova, unde lucrează procuroarea, a ajuns o echipă de anchetă.

"Nu tolerez abuzuri și nu voi acoperi greșeli. Prin urmare, încă de vineri după-amiază în cadrul Secției pentru Investigarea Magistraților a fost constituit un dosar penal caree are ca obiect cercetarea împrejurărilor prezentate în mass-media. Până la acest moment nu am dorit să facem public acest lucru din rațiuni ce țin de managementul dosarului", a afirmat Licu.

El a spus că la această oră la Parchetul Curții de Apel Craiova, unde lucrează procuroarea, a ajuns o echipă de anchetă și vor fi verificate "absolut toate faptele care au dus la această situație nefericită”.

Vizualizări: 27,107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: