Profesoară din Focșani, scene tandre cu un elev. Filmată de soț!

O profesoară din Focșani a demisionat după ce în presa locală au apărut imagini cu ea semidezbrăcată, alături de un elev. Diana Ţăicuţu are 36 de ani, iar elevul 19. Cel mai probabil imaginile au fost surprinse de camere de supraveghere plantate de soț, cu care femeia este în proces de divorț. 

Inspectoratul Şcolar Vrancea a reacţionat luni dimineaţa printr-un comunicat de presă. "Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea s-a autosesizat în legătură cu informaţiile apărute în presa locală online, referitoare la doamna profesor Tăicuţu Diana, director la Liceul de Artă ”Gheorghe Tattarescu” Focşani.

În data de 14.05.2018, va fi constituită, la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea, o comisie care va demara procedura de cercetare privind cele semnalate în articolul de presă. În funcţie de concluziile acestei acţiuni, de gradul în care faptele se confirmă şi de gravitatea acestora, Inspectorul Şcolar Judeţean Vrancea va decide în consecinţă, respectând întocmai prevederile stipulate în Regulamentul de Organizare şi Funcţionare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar, precum şi cele din Legea Educaţiei Naţionale, cu modificările şi completările ulterioare. Menţionăm că doamna profesor Tăicuţu Diana Rozalia şi-a înaintat demisia din funcţia de directoral Liceului de Artă Gh. Tatarescu Focşani în dimineaţa zilei de 14.05.2018. Indiferent de rezultatul final al cercetării întreprinsă de reprezentanţii instituţiei noastre, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea condamnă categoric şi se delimitează de astfel de acţiuni care dăunează interesului învăţământului şi prestigiului profesiei de dascăl", se arată în comunicatul IŞJ Vrancea.

Profesoara Diana Tăicuţu a cerut publicaţiilor care au prezentat fotografiile retragerea acestora, ameninţându-le cu acţionarea în judecată. (A.A.)

Vizualizări: 13,379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: