Profesoară din Gorj, confirmată cu Covid

La nici o săptămână de la începerea noului an școlar, zeci de profesori și elevi au intrat în izolare la domiciliu. Joi, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Gorj au comunicat faptul că încă un elev a fost trimis acasă, numărul ajungând la 54.

În privința cadrelor didactice, o profesoară a fost confirmată joi pozitiv la testul pentru coronavirus, alte două cadre didactice fiind suspecte, conform celor spuse de ISJ Gorj.

”În privința elevilor, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu” se află în carantină 1 elev, de când a început școala, iar la școala Gimnazială Poiana, un elev s-a autoizolat după ce sora sa elevă în Craiova s-a infectat. În ceea ce-i privește pe profesori, avem la Școala Gimnazială ”Gheorghe Tătărăscu” din Târgu Jiu, în izolare la domiciliu, un cadru didactic, începând de astăzi. De asemenea, mai sunt alte două cadre didactice suspecte. Avem și un profesor confirmat pozitiv cu acest virus. În total avem 54 de elevi izolați, iar la profesori avem un caz confirmat, astăzi. Doamna confirmată are jumătate de normă la Colegiul Național ”Spiru Haret” și jumătate la Crasna”, a spus joi Nicolae Negrea, inspector în cadrul ISJ Gorj.

Raportările se fac zilnic începând cu ora 10:00.

Vizualizări: 6,684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: