Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Profesori prinşi cu copiuţe la titularizare

Trei cadre didactice din Gorj care au participat la examenul de titularizare au fost eliminate din sală după ce au fost prinse copiind. Dintre aceştia doi candidaţi concurau pentru catedre de educaţie fizică şi sport, iar o tânără pentru un post de educatoare. Incidentele s-au petrecut la Colegiul Naţional “Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu. Toţi candidaţii care aveau fiţuici au fost identificaţi spre sfârşitul examenului de către profesorii supraveghetori. La fel ca elevii certaţi cu învăţătura, dascălii au spus că “au mers la risc” deoarece subiectele erau prea grele. Prof. Vasile Antonie, inspector general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj ne-a declarat: “Cu puţin înainte de a expira timpul acordat examenului de titularizare au fost eliminate din săli trei cadre didactice deoarece au fost prinse copiind. Toţi candidaţii au fost la un pas de a ocupa, în mod necinstit, un post definitiv în învăţământ.”
Dascălii nepregăţiţi puteau renunţa la examen 

 Candidaţii care nu s-au pregătit suficient aveau posibilitatea să renunţe la examenul de titularizare, imediat după primirea subiectelor, printr-o declaraţie scrisă. Dascălii care au procedat în acest mod vor figura ca neprezentaţi la afişarea rezultatelor. Soluţia este mult mai onorabilă decât în cazul în care se afişează nota obţinută în urma copiatului. Vasile Antonie, inspector general adjunct al ISJ Gorj a precizat: “Din cei 1430 de candidaţi prezenţi la examenul de titularizare, 119 au dat declaraţie că renunţă după ce au văzut subiectele. Pe liste, ei vor figura ca neprezentaţi.” Rezultatele examenului de titularizare vor fi afişate în această seară la Colegiul Naţional “Tudor Vladimirescu” şi la Colegiul Naţional “Ecaterina Teodoroiu”. Cei nemulţumiţi de notele obţinute vor putea depune contestaţii până duminică, la ora 16, după cum a mai menţionat inspectorul general adjunct. ISJ Gorj a scos la concurs aproximativ 170 de posturi titularizabile. Cei mai mulţi candidaţi s-au înregistrat la disciplinele educaţie fizică şi informatică, circa 70 de cadre didactice/loc. Profesorii care vor obţine minim 7 vor fi repartizaţi computerizat la sfârşitul lunii.


Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: