Programe de calificare gratuită pentru angajaţii CEO

Veşti bune pentru angajaţii Complexului Energetic Oltenia (CEO). Aceştia se vor putea înscrie gratuit la programe de calificare în domeniul competenţelor digitale. Astfel, în cadrul proiectului „Dezvoltare economică prin digitalizare”, salariaţii au oportunitatea creşterii abilităţilor profesionale.

Proiectul presupune 3 cursuri: Competenţe digitale de utilizare a tehnologiei informaţiei cu instrument de învăţare şi cunoaştere( presupune 120 de ore de pregătire, condiţii de acces: minimum 10 clase), Operator introducere, validare şi prelucrare date( presupune 720 ore de pregătire, condiţii de acces: minimum 10 clase), Designer pagini web( presupune 1080 ore de pregătire, condiţii de acces: minimum 12 clase).

Toate cursurile presupun pregătire teoretică şi pregătire practică şi se desfăşoară în afara programului de activitate.

Pentru a se putea aplica la unul dintre cele trei programe, angajaţii CEO trebuie să întocmească un dosar în care să se regăsească formularul de înscriere, împreună cu diploma de studii şi copii ale actelor de identitate. 

Dosarele se depun la entitatea organizatorică de resurse umane din structura din care fac parte, până la data de 18 noiembrie 2022.

Vizualizări: 1,363

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: