Programul Ambulatoriului de la Spitalul Județean Gorj

În Ambulatorul de Specialitate al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu se efectuează următoarele servicii/consultații medicale în specialitățile: medicină internă, psihiatrie, psihologie, pediatrie, diabet zaharat, ortopedie, neurologie, oncologie, cardiologie, alergologie + teste alergologice, nefrologie, endocrinologie, gastroenterologie, dermato-venerologie, oftalmologie, chirurgie generală, ginecologie, urologie, O.R.L, medicină sportivă neuropsihiatrie infantilă, planificare familială, recuperare medicină fizică și balneologie, boli infecțioase.


Din luna aprilie, activitatea la cabinetele de Psihiatrie și Oftamologie din Ambulatoriul Integrat al unității medicale se va desfășura în intervalul orar 07:00 - 14:00 și 14:00 - 21:00.


Pacienții cu probleme oftalmologice se pot adresa medicilor de la cabinetul de Oftalmologie din Ambulatoriul Integrat. În luna aprilie, la acest cabinet activitatea se va desfășura în intervalul orar 07:00 - 14:00, iar două zile pe săptămână (luni și miercuri) și în intervalul orar 14:00 – 21:00.


Programările se pot face de luni până vineri la secretariatul Policlinicii sau la numărul de telefon: 0741151346.

Vizualizări: 767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: