Programul Primul Jaf

Dom'le, a ajuns aşa rău ţara asta că a ajuns să ne fie ruşine şi cu hoţii. Să ne fie ruşine cu ei pentru că fură ca nişte amărăşteni, adică.

Ca să vă faceţi o idee: ştire mare pe toate site-urile ieri, că a fost jefuită o bancă din Bucureşti. Oaaau! O bancă din BUCUREŞTI, tăticu'! Deci nu una din Ţicleni sau Roşiori, ci direct din capitală. Mi-a tremurat mâna pe mouse când am apăsat pe titlu, curios câte mii de catralioane de euro au furat băieţii din buricul tîrgului. Ei, şi ce credeţi- Băieţii au furat 5.000 de lei. 50 de milioane vechi, adică. La banii ăştia, ar fi şi păcat să-i facă dosar penal amărâtului. Mai bine se înţeleg ca oamenii, ca şi-aşa nici băncilor nu le merge prea bine şi nici omul nu e prea fericit cu situaţia creată. Uite ce propun eu: să transforme cele 50 de milioane în credit cu o dobândă niţel mai mare decât cea practicată de bănci în mod normal. Băncile astea de doi lei ar putea iniţia chiar şi o campanie în acest sens. Păi, cine dracu' se mai împrumută la bănci pe foamea asta- şi, mai ales, cine se mai împrumută la Pireus Bank (sau cum s-o scrie). Sau la Alpha, sau la RIB, sau ce alte bănci fantomă aţi mai văzut pe la voi prin oraş- Aşa că băgăm repede programul ”Fură un credit! Acum, doar cu buletinul şi un cuţit! Dacă scapi cu banii, ne-ai păcălit. Dacă te prinde poliţia, ghinion, că avem dobânda 50%!”

Va fi mai bine pentru toată lumea. Pentru bănci, că mai trece cineva şi prin sediile lor pustii (fie ei şi hoţi), pentru hoţi, că s-ar putea să scape şi pentru poliţişti, că poate-şi mai iau şi ei o primă. La furat, deci!

mantzy.wordpress.com

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: