Proiectele lui Aurel Popescu, candidatul PSD pentru Primăria Târgu Jiu, privind fluidizarea traficului rutier

Avem deja conturată Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a municipiului Tg Jiu și Plan de Mobilitate urbană durabilă pentru Tg Jiu. În acest sens, se derulează programul de extinderi parcări de reședință în cartierele de locuințe.

Facem demersuri pentru realizarea de parcări publice multietajate (în zonele: Piața Centrală, str. Popa-Șapcă, str. Al. Vlahuță, Stadion Municipal), realizarea de pasaje pietonale subterane pe axa Unirii: Piața Centrală, intersecție magazin Parâng, intersecție Liceu Tudor Vladimirescu.

Fluidizarea traficului rutier se face și prin finanțarea și realizarea proiectului „Creșterea Fluidității rutiere, îmbunătățirea siguranței cetățenilor, realizare dispecerat informatic integrat”.

Avem în vedere și reactualizarea Studiului de trafic la nivelul municipiului prin corelarea acestuia cu Varianta de Ocolire (Centura), aflată în curs de execuție. Un alt proiect foarte important pentru mine este „Modernizarea transportului în comun cu troleibuzul și extinderea acestuia pe noi trasee”. Anul acesta, prin activitatea biroului ce se ocupă cu accesarea fondurilor europene, vom obține și finanțarea pentru a-l putea pune în practică.

Măsuri punctuale imediate:

• Montare instalații semaforizare treceri de pietoni în zonele: str. Unirii - Complex Gârdu, Calea Severinului - Școala Generală nr. 5, Ecaterina Teodoroiu - intrare cart. 1 Mai Vest, Nicolae Titulescu – Liceu Spiru Haret;

• Asigurarea a două benzi de circulație pe str. Ecaterina Teodoroiu, pe sensul Nord-Sud și pe str. Unirii – tronson Piața Centrală – str. Calea Severinului;

• Realizare sensuri giratorii în următoarele intersecții: Victoria 1- Decembrie 1918, Victoria – 30 Decembrie, Nicolae Titulescu – 9 Mai.

Aurel Popescu: Continuăm construirea de locuințe sociale și locuințe pentru tineri prin programul ANL

Candidatul PSD pentru Primăria Târgu Jiu, Aurel Popescu, împreună cu senatorul Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj, Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, deputatul Alin Văcaru, dar și întreaga echipă PSD Târgu Jiu și PSD Gorj, au ajuns în Piața Mare, dar și în târgul auto, acolo unde au fost primiți cu brațele deschise de către cetățeni.

Aurel Popescu este un om al proiectelor, un om deschis către tineri. „Continuăm construirea de locuințe sociale și locuințe pentru tineri prin programul ANL. 40 de unități locative se află în execuție. Încă 160 de locuințe se vor construi în zona Narcise, iar pe terenul în suprafață de 40 ha preluat de la MApN, se vor realiza 500 de locuințe“, a declarat Aurel Popescu, candidatul PSD pentru Primăria Târgu Jiu.

Comandat de: Partidul Social Democrat - Organizația Județeană Gorj

Executat de: Altem Excarb SRL

C.U.I Mandatar Financiar: 21170004

Galerie foto


Vizualizări: 639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: