Trei jucători importanți s-au despărţit de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a despărţit deja Ivan Martic şi a mai încheiat conturile cu alţi doi jucători importanți ale căror contracte se încheiau la finalul lunii mai. Este vorba de fundaşii Tiago Ferreira şi Claude Dielna, fapt confirmat de antrenorul echipei din Bănie, Cornel Papură.

Martic mai avea contract până la sfârşitul lunii mai, la fel ca alţi jucători cu care oficialii de la Craiova au ales să poarte discuţii. „E mai bine pentru toţi să ne despărţim. Nici Matic nu cred că mai era motivat să continue. Dacă un jucător nu vrea să prelungească, nu-l poţi obliga. Tiago şi Dielna au aceeaşi situaţie, la fel ca Martic” a spus Cornel Papură, într-o intervenţie la Oltenia TV.

Francezul Claude Dielna a venit în iarnă la Craiova şi a bifat câteva minute în meciul de play-off cu Gaz Metan şi a mai fost pe teren în prima repriză a meciului de la Iaşi, din sferturile Cupei României.

Tiago Ferreira a evoluat timp de 3 sezoane la Universitatea Craiova, cu care a cucerit Cupa României, în 2018, el jucând în 76 de meciuri, fără a marca vreun gol. Ultimul meci al său a fost cel de play-off cu Gaz Metan, în care a fost înlocuit la pauză, după ce în prima repriză a provocat un penalty, faultându-l pe Sergiu Buş. În acest sezon, portughezul de 26 de ani are 12 meciuri şi 2 pase de gol, în toate competiţiile.

Vizualizări: 1,625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: