Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Propuneri pentru bugetul CEO, până astăzi

Propuneri şi opinii pe bugetul de venituri şi cheltuieli pe 2016, de la CE Oltenia, se mai pot primi până miercuri, 3 august. Reamintim că acest buget prevede 2000 de concedieri, chiar dacă între sindicate şi administraţie a fost semnat un Act adiţional în care se preciza disponibilizarea a 500 de persoane.

Ministerul Energiei a lansat în dezbatere publică proiectul de buget al CE Oltenia, pe anul 2016. După pierderi de 960 de milioane de lei în 2015, în 2016, CE Oltenia prognozează un profit net de 600.000 lei, potrivit proiectului de venituri si cheltuieli. Însă foarte important este că proiectul de buget este fundament având în vedere şi concedierea a 2.000 de persoane. Prevederea arată că discuţiile dintre administraţie şi sindicate, potrivit cărora vor pleca acasă doar 500 de persoane, pensionabilii, sunt de ochii lumii.

Bugetul a fost pus în dezbatere, pe site-ul Ministrului Energiei, pe 21 iulie 2016, iar propunerile pot fi trimise pe adresa de email: office.dgpapse@energie.gov.ro, până la data de 03.08.2016, orele 16:30. “În cuprinsul propunerilor, sugestiilor sau opiniilor trebuie să specifice articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, precum şi datele proprii de contact”, anunţă ministerul.

Despre acest buget s-a spus că este unul mincinos şi a inflamat mult spiritele în judeţ. Reducerile masive sunt la cheltuielile cu personalul. Astfel, în 2016 se prognozează o cheltuială cu personalul de 906 milioane de lei, faţă de 1.020 de milioane, cât a fost în 2015. De asemenea, proiectul de buget prevede suma de 608 milioane de lei pentru cheltuielile cu salariile, faţă de 694 de milioane cât era în 2015. Reduceri ar urma să fie la contractele de mandat. În buget apare şi suma de 28.000 de mii de lei, pentru plăţile compensatorii, iar ministerul a pus în dezbatere şi proiectul pentru aprobarea venitului de completare pentru concediaţi.

Vizualizări: 669

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: