Cine pleacă şi cine rămâne la şefia CE Oltenia

Începe numărătoarea inversă pentru Directoratul Complexului Energetic Oltenia! În această săptămână ar trebui să se stabilească cine rămâne, cine pleacă şi cine vine în societate! Săptămâna trecută, Consiliul de Supraveghere le-a pus în vedere directorilor CEO să îşi depună mandatele în două săptămâni. Potrivit unor informaţii, aproape tot Directoratul va fi înlocuit cu persoane din afara companiei. Dacă acest lucru nu este o surpriză, persoana despre se spune că rămâne în Directorat este o surpriză.

La CE Oltenia nu funcţionează zicala ultimul venit, primul plecat, dat fiind că ultimul venit, Ovidiu Bălăcescu pare că rămâne în Directorat în timp ce Ionel Ilie, Laurenţiu Ciobotărică şi Daniel Antonie pleacă. În complex va rămâne şi neamţul Klaus Liders, care va intra în pâine pe 6 august. Cel puţin acesta este planul Consiliului de Supraveghere. Dar planul directorilor de la CE Oltenia este de a ignora solicitarea şefilor de la Bucureşti şi să nu-şi dea demisia. Se pare că aceştia au stat de vorbă şi au decis să nu îşi depună mandatele. Cel puţin în cazul a doua persoane, Laurenţiu Ciobotărică şi Daniel Antonie, care deşi au probleme penale, fiind trimişi în judecată pentru fapte săvârşite în companie, nu pot fi demişi conform contractului de mandat. Astfel, Ministerul energiei, care doreşte aceste demisii, trebuie să găsească probleme de management, ca să poată scăpa de ei.

Potrivit unor surse, Consiliul de Supraveghere l-ar menţine, din actualii directori, doar pe Ovidiu Bălăcescu, promovat acum câteva luni. O persoană de care nu s-a mai auzit până acum. În companie ar mai veni un avocat celebru şi încă un neamţ.

Vizualizări: 6,460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: