Nelu Roşca: Poate să vină şi Stan şi Bran la CEO

Sindicalistul Nelu Roşca reclamă schimbările continue de la nivelul CE Oltenia, dar chiar şi aşa, crede că este nevoie de un Directorat care să îşi sume decizii şi să cunoască sectorul energetic. El spune că poate să vină la conducere oricine, dar să facă treabă. Un alt sindicalist, Constantin Creţan, are o propunere.

Sindicalistul din zona Motru, Nelu Roşca, a comentat la Radio Infinit declaraţiile făcute de fostul manager Laurenţiu Ciurel. Roşca a declarat la Radio Infinit că s-a săturat să tot audă discuţii despre mutarea sediului şi să nu se vorbească despre problemele curente ale companiei. “Astea apar în spaţiul public pentru a distrage atenţia oamenilor de a-i duce dintr-o direcţie în alta. Din ce postură ne vorbeşte actualmente domnul Ciurel? Ce visează noaptea sau ce a avut dumnealui în cap să facă? Sunt probleme grave în sistem, în organizare pe bază materială, bază de aprovizionare cu privire la echipamente, cu modalitatea de lucru, cu partea legislativă ca să putem să ne desfăşurăm activitatea aşa cum trebuie”. El spune că Laurenţiu Ciurel, fostul şef al CE Oltenia, trebuie uitat de gorjeni. „Pe Ciurel vreau ca gorjenii şi istoria să îl uite. A făcut tot ce i-a stat în putere ca să facă praf această societate şi pe salariaţii ei. Acest om vreau să uit de el. Nici nu mă interesează ce spune sau ce gândeşte acest om”, a declarat Nelu Roşca.

Vor alţi directori

Dar nu este mulţumit nici de ce a urmat la CE Oltenia. “Trebuie oameni care să îşi asume decizii, să înţeleagă sistemul cum funcţionează pe zona mineritului, pe zona termocentralelor şi să se ia acele decizii care aduc plus valoare şi care dau siguranţă locurilor de muncă salariaţilor companiei, până la urmă. Asta este important. Poate să vină şi Stan şi Bran, până la urmă, să fie numit”, a mai declarat Roşca.

Un alt sindicalist, Constantin Creţan, are o propunere pentru noul Directorat. “Nu ştiu ce se întâmplă în Directorat, dar în Directorat oricum trebuie să numească pe cineva competent şi i-am spus să numească oameni de la noi din Energie. V-aş aminti, de exemplu, un nume: domnul Pisc de la Termocentrala Rovinari. Este un om care cunoaşte foarte bine sistemul. Mai sunt foarte, foarte mulţi ingineri pe la exploatările miniere care n-au promovat pentru că nu s-au înregimentat politic, repet”, a precizat Constantin Creţan.

Vizualizări: 2,861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: