Protocol semnat pentru o nouă bază sportivă în Târgu Jiu

O nouă bază sportivă va fi construită anul acesta la Târgu Jiu, pe terenul pus la dispoziţie de Universitatea Constantin Brâncuşi.  Anunțul semnării  protocolului cu Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei  a fost făcut sâmbătă de ministrul Ion Ștefan.

Două baze sportive noi vor fi construite la Târgu Jiu (Gorj) și la Blaj (Alba), a anunțat, sâmbătă, 4 aprilie 2020, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei. Protocoalele dintre Compania Națională de Investiții  și Universitatea ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, respectiv UAT Blaj au fost semnate, urmând ca pentru cele două proiecte ”Construire bază sportivă tip 1” să urmeze a fi derulată procedura de achiziție pentru demararea lucrărilor.  ”Chiar dacă lumea se confruntă acum cu pandemia provocată de COVID-19, trebuie să înțelegem că proiectele pentru comunitățile din România sunt necesare! La fel și încurajarea firmelor de construcții care-și păstrează astfel angajații și continuă să-și desfășoare activitatea. Depinde de fiecare dintre noi să contribuim atât pentru limitarea răspândirii acestui virus, cât și pentru menținerea normalității economice”, a spus ministrul Ion Ștefan, citat de  liga2.ro.

La Târgu Jiu, în toamna anului trecut, a fost inaugurat, după mai mulți ani de întârziere, noul stadion Municipal. 12.518 de locuri are arena echipei Pandurii Târgu Jiu și unde mai joacă în acest moment şi ACS Viitorul Târgu Jiu (Liga 2) și FCU Craiova (Liga 3).

În ultimii ani, în România au mai fost construite  stadioane noi la București (Arena Națională), Ploiești (Ilie Oană), Cluj Napoca (Cluj Arena) și Craiova (Ion Oblemenco), stadionul celor de la Pandurii fiind a cincea  arenă modernă  inaugurată  în România.

Vizualizări: 1,304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: