Proxenet arestat la Turceni

 Un bărbat din Valea Jiului a fost reţinut de poliţiştii gorjeni şi acuzat de proxenetism pe motiv că ar fi folosit 4 fete, dintre care două sunt minore, să se prostitueze la Turceni. Tudor Ştefănescu are 43 de ani şi este administratorul unui bar în oraşul Petrila, el fiind acuzat însă de poliţişti că de câteva luni a racolat mai multe tinere în vederea practicării prostituţiei în zona de sud a judeţului Gorj. Conform anchetatorilor, suspectul se ocupa de găsirea clienţilor pentru cele patru prostituate, bărbaţii dispuşi să facă sex pe bani fiind atât din Turceni, cât şi din comunele limitrofe.
 Poliţiştii au descoperit că două dintre fetele care se prostituau, cele care au peste 18 ani, sunt din Turceni, celelalte două, care sunt minore, ambele de 16 ani, provenind din Vladimir şi, respectiv, Topana, judeţul Olt. Ştefănescu a fost reţinut marţi după-amiază, el fiind prezentat unei instanţe în vederea emiterii unui mandat de arestare preventivă, mandat care a şi fost emis în cursul după-amiezii. Bărbatul nu şi-a recunoscut faptele, susţinând că nu este vinovat şi că nu ar exista motive pentru care el să fie introdus după gratii. Anchetatorii menţionează însă că folosirea unei minore în scopul practicării prostituţiei îl poate costa pe proxenet până la 15 ani de libertate. 
 Arestarea lui Ştefănescu la Turceni se produce la câteva săptămâni după ce tot în acelaşi oraş poliţiştii au reţinut un bărbat din Mehedinţi venit acolo de câţiva ani şi care abuza diferiţi minori în schimbul unor dulciuri sau sume mici de bani. Pedofilul a fost trimis atunci în judecată şi probabil la fel se va întâmpla şi cu proxenetul de acum.


Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: