Prunariu: Pustai e un om fără caracter

Preşedintele Clubului Sportiv Pandurii, Mihai Prunariu, a declarat că fostul antrenor Cristian Pustai este un om fără caracter deoarece şi-a cerut banii în instanţă. Pustai a dat clubul în judecată, primul termen fiind la sfârşitul acestei luni, cerând nişte bani ce-i reveneau după rezilierea contractului. Prunariu a declarat la un post local de radio că Pustai a primit banii cu o întârziere şi că oricum a luat un sac de bani pe vremea când a antrenat Pandurii. Pustai este antrenorul care a obţinut cele mai bune rezultate la Pandurii, echipa fiind vicecampioană şi jucând în grupele Europa League.

Cristi Pustai a dat în judecată clubul pentru recuperarea unor restanţe, dar a refuzat să vorbească despre acest subiect. „A fost prea frumos la Pandurii”, spunea Pustai. El a fost dat afară acum câteva luni, pentru a da un şoc echipei, care nu mai juca nimic. A fost adus Petre Grigoraş, dar echipa tot nu joacă. Prunariu este supărat că Pustai a dat clubul în judecată considerând că şi-a luat destul de mulţi bani şi că nu are caracter. Prunariu mai spune că acesta a primit toţi banii pe care clubul îi datora. „E o atitudine surprinzătoare. După ce a câştigat peste 500 de mii de euro de la CS Pandurii s-a gândit că are nu ştiu ce majorări la nu ştiu ce reziliere şi că mai vrea nişte bani. Constat pe zi ce trece că sunt mulţi oameni care nu au caracter.  Sper ca până în iarnă să curăţăm clubul acesta tot ce vine din trecut. Eu personal am discutat cu el telefonic şi i-am spus că în momentul respectiv nu aveam în contul clubului să-i dăm banii pe acea reziliere de contract. Ba mai mult, după ce i-am virat banii şi am fost la Mediaş ne-a invitat pe la el şi când am ajuns luni dimineaţa la club am văzut procesul. Eu l-am crezut un om de caracter. Se pare că l-am înşelat“, a declarat Prunariu.

Clubul Pandurii are pe rol mai multe procese, atât cu firme de la care are de recuperat bani, cât şi cu firme care cer bani. Unele procese sunt în fază de executare silită.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: