Prunariu: Să nu uităm că Pandurii reprezintă istorie pentru Târgu Jiu

„Cine nu recunoaşte că stadionul s-a făcut pentru Pandurii are alte interese”, spune fostul preşedinte de la Pandurii din perioada în care se demara construirea noului stadion. Şeful fotbalului gorjean, Mihai Prunariu, spune că echipa Pandurii este parte din istoria oraşului Târgu Jiu şi trebuie ajutată să îşi revină, nu „omorâtă”.

Dincolo de părerile şi declaraţiile oamenilor politici sau a celor din administraţia publică locală, părerile oamenilor de fotbal rămân totuşi cele mai avizate când este vorba de fotbal. Fost preşedinte la Pandurii în 2014, după plecarea lui Marin Condescu, actualul şef al fotbalului din Gorj, Mihai Prunariu, recunoaşte că stadionul s-a construit pentru Pandurii Târgu Jiu, el fiind chiar la conducerea clubului când au început studiile de fezabilitate şi construirea noului stadion. Mai mult, cunoscând bine istoria acestui club, Prunariu spune că clubul trebuie ajutat pentru că face parte din istoria oraşului. „Nu trebuie să uităm că acest club Pandurii reprezintă istorie pentru Târgu Jiu, iar Stadionul Municipal s-a făcut pentru Pandurii. Şi cine nu recunoaşte acest lucru înseamnă că are alte interese. Eu, care am fost în război cu Marin Condescu şi care am dus lupte cu el, nu pot să nu recunosc şi nişte merite ale lui Marin Condescu, şi faptul că stadionul s-a făcut pentru Pandurii, dar şi faptul că acum toţi cei responsabili de situaţia de la Pandurii îşi iau coda între picioare şi fug parcă clubul acesta ar fi ciumat. Frate, ori îl ajutăm să meargă mai departe şi îl încurajăm, ori îl omorâm. Şi cam asta s-a dorit până la urmă numai că acum nu mai poate fi omorât. Au spus că nu ajută pentru că au fost supăraţi pe Marin Golea, administratorul special, dar nu tot ei l-au pus? Au fugit toţi cumva, şi-au pasat răspunderea şi s-au cam spălat pe mâini. Nu e aşa, toată lumea trebuie să răspundă, şi fiecare la timpul lui trebuie să răspundă, şi Marin Condescu pentru perioada cât a condus clubul, şi Eugen Pârvulescu, şi eu, şi Narcis Răducan. Dar e păcat să îl dărâmi aşa sau să nu te mai intereseze de echipa aceasta pentru că ai ceva cu Marin Condescu. Că până la urmă nu conduce Marin Condescu clubul, el e doar preşedintele creditorilor. Clubul e condus de administratorii Ciobanu şi Golea”, a spus Prunariu la Radio Infinit.

Mihai Prunariu a condus clubul de fotbal Pandurii în perioada martie 2014 – decembrie 2014, fiind demis de la conducerea entităţi sportive de fostul director al CEO Laurenţiu Ciurel. Cel mai probabil acesta nu a dorit să comită fapte pe care Narcis Răducan le-a comis cu o mare uşurinţă după aceea, ducând Pandurii direct la insolvenţă.

Vizualizări: 825

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: