AJF Gorj vrea să reia competiţia de Liga a 4-a

Liga a 4-a Gorj este în pauză forţată de pandemie de mai bine de un an de zile. AJF Gorj vrea să înceapă campionatul la judeţ şi încearcă să afle dacă se va putea începe sezonul 2020 – 2021, pe repede înainte aşa cum doreşte FRF, şi a convocat reprezentanţii echipelor la discuţii pe această temă.

În campionatul judeţean Gorj nu s-a mai disputat nici un meci de un an de zile, la fel ca în majoritatea judeţelor din România. Fotbalul amator din judeţe a fost pus pe pauză de pandemie şi de preţurile piperate ale testelor Covid. Acum, după ce FRF a dat liber la teste rapide, ceva mai ieftine decât cele normale, dar oricum destul de scumpe pentru o echipă de judeţ, AJF Gorj încearcă să afle câte echipe s-ar putea înscrie la startul sezonului ce ar urma să se deruleze pe repede înainte, în mai puţin de o lună. „AJF Gorj convoacă pentru data de miercuri, 14 aprilie 2021, ora 11:00, o adunare a reprezentanților echipelor din Liga a 4-a,  în vederea stabilirii coordonatelor în care se va face reluarea competiției la nivel județean. Adunarea va avea loc la sediul AJF Gorj, cu respectarea normelor de protecție contra Covid 19 în vigoare. Este acceptată prezența unui singur reprezentant pentru fiecare club/asociație sportivă”, a informat oficial AJF Gorj.

Până acum, în acest an, doar județul Arad și-a reluat campionatul Ligii a 4-a, iar Hunedoara era pe punctul de a-l relua, înainte de anunțul FRF, astfel că a trebuit să modifice forma competiției, pentru a o termina la timp. Județene Olt și Alba au decis să nu reia Liga a 4-a în condițiile impuse de FRF, deci nu vor avea reprezentantă la barajul de promovare în Liga 3 din această vară.

Vizualizări: 570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: