Eduard Popescu, câştigător al Cupei României la 125 kg

Luptătorul gorjean Eduard Popescu a devenit noul deţinător al Cupei României de juniori la categoria 125 de kg. Pregătit de antrenorii Mădălin Gorjanu şi Ştefan Tănase, Popescu are dublă legitimare CSM Târgu Jiu şi CS Pandurii, el fiind cel mai bun la categoria sa de greutate.

La fel ca la fiecare categorie de greutate la Cupa României din acest an, concurenţa a fost una acerbă. În lupta pentru trofeu, Eduard Popescu a trecut de alţi cinci luptători iar în finală l-a învins pe Marko Molnar, component al CS Phoenix Buziaş.

Pentru sportivul gorjean câştigarea Cupei României de juniori este un moment important al carierei sale, dar, în acelaşi timp este şi un motiv în plus de a se menţine la acelaşi nivel.  „Competiția a fost una de amploare, având în vedere numărul mare de participanți, toți fiind pregătiți pentru a cuceri titlul de campion. Concurența la categoria mea de greutate a fost una mare, deoarece toți adversarii mei au fost motivați și ambițioși pentru a obține un loc bun în clasament. Pentru mine mine acest titlu este destul de important, deoarece mă motivează să muncesc și mai mult, pentru a avea rezultate excelente în continuare”, a spus Eduard Popescu pentru site-ul CSM Târgu Jiu.

Eduard Popescu a mai precizat că nu vrea să se oprească la doar la acest titlu şi că vrea să îşi treacă în palmares şi alte performanţe.

Vizualizări: 369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: