PSD face politică în școlile din Glogova

Au făcut acţiuni politice în şcoli şi apoi s-au lăudat cu ele pe internet. Este vorba de membrii TSD Gorj, care au postat pe site-ul oficial fotografii cu tineri purtând însemnele partidului, într-o şcoală din Glogova. Inspectorul şcolar general susţine că nu ştie nimic despre acest subiect.

De 8 martie, membrii PSD au mers la unitățile de învățământ la Glogova și au oferit flori cadrelor didactice. Ca să fie siguri că acțiunea va avea rezultatul dorit, cei care au oferit o floare cadrelor didactice au purtat însemnele partidului. Fotografiile au fost postate pe site-ul TSD Gorj. Potrivit legii, este interzisă orice fel de acţiune politică în şcoli. Autoritățile locale din Glogova susțin că nu știu nimic despre această acțiune. „Eu nu știu nimic. Nu am auzit așa ceva. Mă interesez și eu să văd ce s-a întâmplat”, a declarat Nicolae Câlcioi, viceprimarul din Glogova.

Inspectorul şcolar general Ion Ișfan a susținut mereu că în unitățile de învățământ din Gorj nu se face politică. Fiind pus în fața faptului împlinit, inspectorul general a găsit o explicație pentru acțiunea Partidului Social Democrat, din care face parte și Ion Ișfan. „Eu nu știu nimic de această acțiune. Mă mir pentru că a trecut și campania electorală. Poate a știut directorul sau cineva. Eu nu am fost informat, dar dacă a fost de 8 Martie nu văd ceva rău că li s-a oferit o floare cadrelor didactice”.

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: