PSD Gorj a numit preşedinţi interimari în zece localităţi

Biroul Permanent Judeţean al PSD Gorj a stabilit ieri în şedinţă preşedinţii interimari pentru zece organizaţii locale. În fapt, este vorba de şase primari care au trecut la PSD odată cu ordonanţa traseismului politic şi pe care acum conducerea partidului i-a pus în fruntea organizaţiilor locale. Astfel, preşedinţii interimari votaţi de BPJ Gorj sunt: Ilie Petroi - preşedinte interimar PSD Aninoasa, Cristian Păunescu - preşedinte interimar PSD Bumbeşti-Jiu, Dănuţ Bălu - preşedinte interimar PSD Fărcăşeşti, Vasile Laurenţiu Turcilă - preşedinte interimar PSD Leleşti, Gheorghe Porumbel - preşedinte interimar PSD Novaci, Totoşel Becheanu - preşedinte interimar PSD Prigoria, Adi Câmpeanu - preşedinte interimar PSD Runcu, Florin Jurebie - preşedinte interimar PSD Săcelu, Marian Slivilescu - preşedinte interimar PSD Tismana, Ion Bârcă - preşedinte interimar PSD Turburea.

Noul preşedinte PSD Leleşti este viceprimarul Vasile Laurenţiu Turcilă, având în vedere că primarul Marian Rotaru susţine că este independent cu gânduri spre PSRO. Modificări s-au făcut şi în organizaţia PSD Prigoria. Actualul viceprimar, Totoşel Becheanu, i-a luat locul consilierului local Florin Mondoacă. Primarul din Prigoria, Emil Răgman, susţine că nu mai este membru PSD şi nici nu va mai candida în 2016 la primărie. ”Eu nu am fost preşedintele organizaţiei PSD Prigoria. Nici nu mai sunt membru, eu sunt independent de mult, de la alegerile din 2012. Nu cred că voi mai candida în 2016, nu ştiu sigur dar oricum nu din partea PSD”, a spus primarul Emil Răgman.

Tot în cadrul şedinţei de ieri a fost votată structura noilor departamente ale PSD Gorj. Structura este formată din 11 departamente a căror activitate doreşte să atingă obiectivele strategice şi politice pe care PSD le are până în 2020. “Este o mobilizare generală în PSD Gorj  pentru câştigarea alegerilor, tocmai de aceea trebuie luate o serie de măsuri, care să conducă partidul la rezultate foarte bune în 2016, mai ales că politica făcută de Guvern este una foarte bună”, a declarat Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: