PSD, la un pas de a pierde Primăria Polovragi

PSD riscă să piardă Primăria Polovragi, întrucât actualul primar nu va mai candida pentru un nou mandat. Ştefan Făsuescu este la al treilea mandat, însă intenţionează să se retragă din cauza unor probleme de sănătate. Acesta nu a anunţat încă liderii PSD, decizia luând-o în urma unor discuţii cu familia. Ştefan Făsuescu a candidat din partea PNL, însă în urma Ordonanţei 55 a trecut la PSD.

Ştefan Făsuescu nu va mai candida pentru un nou mandat de primar. Ba mai mult, acesta va ieşi la pensie începând cu data de 1 ianuarie 2016. Până în momentul de faţă, edilul de la Polovragi nu a discutat cu liderii PSD despre retragerea din viaţa politică. „Dacă aş mai candida pentru un nou mandat cred că aş fi susţinut de PSD, dar nu cred că voi mai candida. Am probleme de sănătate, am făcut nişte investigaţii la Bucureşti şi mi s-a recomandat să nu mai continui activitatea de primar. Până acum nu am discutat cu nimeni în legătură cu acest aspect, decât cu familia mea. De la 1 ianuarie ies legal la pensie întrucât am lucrat ca tehnician veterinar şi am grupă. Voi împlini vârsta de 62 şi am o vechime în muncă de 42 de ani. Deocamdată, nu ştiu dacă voi rămâne nici consilier. Nici măcar de mine nu depinde acest lucru, sunt probleme strict personale”, a declarat Ştefan Făsuescu.

În aceste condiţii, liderii PSD Gorj vor trebui să se orienteze spre un alt candidat. „Am discutat cu domnul viceprimar şi nici dânsul nu e hotărât dacă va candida sau nu. Organizaţia locală a PSD are 249 de membri, iar domnul Păunescu rămâne preşedintele organizaţiei. Sunt multe persoane care ar putea să-mi ia locul, dar probabil se va face o analiză a organizaţiei”, a menţionat actualul primar de la Polovragi.

PLANURI

Primarul de la Polovragi şi-a făcut deja planuri pentru viitor. „Sunt tehnician veterinar şi cred că voi profesa din când în când, pentru că nici acum nu pot refuza oamenii care mă solicită. După ce voi ieşi la pensie îmi voi petrece mai mult timp cu familia mea, am două nepoţele, cea mică are doar 8 luni, şi probabil îmi voi petrece timpul liber cu ele”, a declarat Ştefan Făsuescu.

Vizualizări: 294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: