PSD Gorj ştie cine e şeful Statului Paralel

Social-democraţii gorjeni s-au solidarizat cu Liviu Dragnea şi după ce sute de civili au fost răniţi în Piaţa Victoriei, la proteste. Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, susţine într-un comunicat că toată vina este a lui Iohannis.

Cei care conduc judeţul de zeci de ani nu vorbesc despre banii care nu sunt alocaţi pentru terminarea stadionului, pentru şoseaua de centură sau pentru realizarea unui Muzeu Brâncuşi la Târgu Jiu, dar se apucă să vorbească sub un soare torid de vară despre ce planuri diabolice are locatarul de la Cotroceni cu un an înaintea alegerilor prezidenţiale.

Taman când nu se mai vorbea despre suspendarea lui Iohannis, PSD Gorj vine şi îl înfierează pe acesta pe un ton care, probabil, se regăseşte şi la alte organizaţii din ţară, care au primit ordin de la centru să aibă o reacţie care să abată atenţia opiniei publice de la violenţele din Capitală. „Scopul preşedintelui a fost şi este acela de a răsturna prin violenţă actuala majoritate parlamentară şi electorală. Preşedintele a girat politic toate mesaje de incitare la ură şi acţiune violentă împotriva PSD, a Guvernului, dar şi împotriva tuturor membrilor, simpatizanţilor şi susţinătorilor de orice fel ai PSD. Asistăm nu numai la încercarea de schimbare a majorităţii prin violenţă, dar şi la o încercare de epurare politică. Toţi aceşti oameni pot ajunge rapid să fie victime ale statului paralel condus de Iohannis. Prin acuzaţiile aduse Jandarmeriei, preşedintele a subminat ordinea în stat“, scrie în comunicatul PSD, care mai arată că „PNL şi USR au inventat un nou popor, Diaspora, în încercarea de a-şi legitima acţiunea. PNL şi USR, la comanda lui Iohannis, acţionează împotriva democraţiei pluripartide“. (G.I.)

Vizualizări: 1,199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: