Bugă vrea să fie nr. 2 în PRU. „Mai stau până în octombrie”

Rudi Bugă, preşedintele Partidului România Unită Gorj, a spus că va candida la un post de prim-vicepreşedinte la nivel naţional, dacă vor fi alegeri în toamnă. „O să facem un birou la nivel de judeţ, dacă o să facem un consiliu naţional o să candidez la o funcţie de prim-vicepreşedinte la nivel naţional, pentru că marea majoritate a liderilor de organizaţii sunt alături de mine. Dar, trebuie să găsim un lider. Eu nu pot fi preşedinte la nivel naţional, pentru că nici nu am timp, nici nu cred că sunt bun pentru aşa ceva. Eu ştiu să îmi fac treaba aici, la Gorj”, a spus Bugă la Tele3.

Rudi Bugă a declarat că preşedinte este în continuare Bogdan Diaconu, chiar dacă nu mai este vizibil. La începutul anului trecut, Partidul România Unită a fost măcinat de tensiuni, iar în februarie Biroul Permanent l-a demis pe Bogdan Diaconu, dând atribuţiile de preşedinte lui Robert Bugă, fiul lui Rudi Bugă, până la organizarea unui congres. A fost şi un congres care până la urmă nu a fost valid, astfel că Diaconu a rămas preşedinte.

Şi la Gorj s-a vorbit despre înlocuirea lui Rudi Bugă cu Alina Popescu, acum Bugă spunând că el a fost tot timpul preşedinte. Rudi Bugă speră ca partidul să redevină ce a fost, în caz contrar se va orienta spre alt proiect. „Stau până în octombrie, dacă nu se întâmplă nimic, o să vorbesc cu colegii şi împreună o să facem pasul”, a spus Bugă. (A.A.)

Vizualizări: 1,114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: