PSD Gorj știe cum arată candidatul ideal, dar nu-l are

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a declarat că partidul său a efectuat sondaje de opinie în Târgu Jiu și a aflat ce calități are primarul dorit de locuitori. Deocamdată, PSD nu pare să fi identificat și persoana pe care și-o doresc târgujienii. Cu toate acestea, explică Weber, până la finalul anului ”e posibil” să aibă candidatul.


”S-au făcut și sondaje, am văzut și care este nemulțumirea cetățenilor din Târgu Jiu, am văzut și care este dorința, ce calități trebuie să aibă candidatul pentru funcția de primar. Lucrăm la lucrul acesta”, a declarat Mihai Weber. 

Rezultatul alegerilor pentru primăria Târgu Jiu nu pare să fie previzibil și sunt strategii în toate partidele. Este un subiect care provoacă discuții în interiorul PSD, unii membri solicitând și o competiție internă, dar nici la PNL nu e mai clar, dat fiind că primarul Târgu Jiului își critică frecvent colegii. 

Totodată, Weber explică și cum sunt cei mai buni membri ai PSD: interesul echipei înainte de toate.

”Am spus tot timpul că ușile partidului sunt deschise pentru orice om care vrea să se implice și care, în primul rând trebuie să aibă calitatea cea mai importantă, să fie om de echipă, să pună mai presus de toate interesul echipei”, a mai spus Weber la Radio Infinit. 

Vizualizări: 1,083

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: