PSRO: Guvernul Ponta falimentează Complexul Energetic Oltenia!

Partidul Social Romanesc (PSRO) condamnă acțiunile Guvernului de distrugere a sistemului energetic național ca urmare a politicilor de falimentare a Complexului Energetic Oltenia. Complexul energetic a fost o vacă de muls pentru tandemul Ponta – Șova, care a primit contracte de reprezentare și consultanță juridică de la Laurențiu Ciurel actualul Director general.

Pierderile de 150 milioane euro înregistrate de Complexul Energetic Oltenia, în anul 2014, reprezintă o dovadă incontestabilă a faptului că Victor Ponta, în calitate de deputat de Gorj și de Prim-ministru, a acționat cu premeditare pentru distrugerea acestei importante unități energetice românești.

Falimentul Complexului Energetic Oltenia, provocat intenționat de către Victor Ponta, atrage după sine pierderea a 18.000 de locuri de muncă directe și aproximativ 100.000 de locuri de muncă indirecte, afectând grav din punct de vedere economic și social judetele Gorj, Dolj, Mehedinți și Vâlcea.

Având în vedere această situație dezastruoasă, Partidul Social Romanesc solicită revocarea  imediată a conducerii Complexului Energetic Oltenia și demisia de onoare a Guvernului Ponta pentru a evita un dezastru economic și social!

 Biroul de presă al PSRO

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: