Pugiliştii juniori ai CS Pandurii, patru medalii la Cupa României

Şcoala de box gorjeană continuă tradiţia şi aduce medalii an de an de la competiţiile naţionale. În week-end sportivii de la CS Pandurii pregătiţi de antrenorul Doruleţ Neamţu s-au întors cu patru medalii de la faza finală a competiţiei care a avut loc la Brăila.

Întrecerile la care au luat parte sportivii de la CS Pandurii au demarat însă de meircuri, atunci când s-a auzit primul gong la Cupa României la box pentru juniori, competiție care s-a desfăşurat în sala de jocuri a clubului CSM Brăila. Încă din startul competiției, la Brăila a sosit președintele Federației Române de Box, Vasile Câta dar şi antrenori recunoscuți precum Relu Auraș sau Titi Tudor. În prima zi au fost programate 35 de meciuri, la 10 categorii de greutate. Printre cei 70 de pugiliști care trebuiau să urce în ring s-au regăsit și sportivii gorjeni de la CS Pandurii, pregătiţi de antrenorul Doruleţ Neamţu. O mare parte dintre aceştia au urcat în rihng sâmbătă, în Sala Sporturilor CSM Brăila, unde a avut loc Gala semifinalelor Cupei României la box pentru juniori, gală care a programat 26 de meciuri, la toate categoriile de greutate, iar duminică au fost programate finalele.

În total juniorii de la CS Pandurii au reuşit să ia patru medalii de aur, argint și bronz. Mario Marinescu, a reuşit să urce pe prima treaptă a podiumului, la categoria 66 de kilograme, Florin Căldăraru și Mario Teodosescu s-au clasat pe locul doi la categoria 54 kg, respectiv 75 kg, în timp ce Antonio Dumitru s-a clasat pe locul trei la categoria 63 de kilograme.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: