UCB Târgu Jiu a anunțat primul transfer la echipa de handbal

Clubul Sportiv Universitar „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu a anunțat oficial primul transfer la echipa de handbal masculin. CS UCB Târgu Jiu i-a urat bun venit la Târgu Jiu jucătorului Alin Manole, care a fost prezentat de directorul clubului Universitar, Virgil Popovici.

CS Universitatea "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu  a demarat deja campania de transferuri in  perspectiva viitorului sezon competițional în care echipa va avea obiective mai îndrăzneţe. Conducerea clubului a prezentat la finalul săptămânii noua achiziţie, handbalistul de 24 de ani Alin Andrei Manole. „La sediul clubului nostru sportiv s-au perfectat actele de transfer la echipa de handbal masculin a jucătorului Manole Alin Andrei. În prezența conducerii, a antrenorului principal din cadrul clubului nostru, profesor Adi Gorun, și a jucătorului, s-au semnat actele de legitimare pentru un an, cu opțiunea de prelungire pentru încă un an”, a anunţat oficial clubul universitar din Târgu Jiu. Jucătorul recent transferat poate juca pe postul de inter stânga / centru, iar în cariera sa a mai evoluat la echipe precum CSS Călărași (juniori) și CSM București (juniori și seniori), AHC Dunărea Călărași, CS Medgidia, CSM Alexandria și, ultima dată, la CSU Pitești.


Directorul clubului, Virgin Popovici, îşi pune mari speranţe în tânărul jucător care, deși are doar 24 de ani, ar putea fi unul din jucătorii de bază în viitorul sezon. Oficialul a mai anunţat că vor mai urma și alte transferuri, ce vor fi anunțate în curând, clubul din Târgu Jiu  fiind în tratative cu o serie de jucători cu experiență.

Vizualizări: 654

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: