Tricolorii lui Iordănescu au ajuns în Bosnia - Herțegovina

Echipa națională de fotbal a României a ajuns în Bosnia și Herțegovina, acolo unde va disputa cel de-al doilea meci din Liga Națiunilor, după eșecul din Muntenegru. Partida dintre Muntenegru și România s-a jucat sâmbătă seară, la Podgorica, în cadrul primei etape a grupelor Ligii Națiunilor, iar gazdele au învins cu scorul de 2-0.

Duminică seară tricolorii au plecat de la Podgorica, acolo unde au jucat primul meci din Liga Națiunilor contra reprezentativei din Muntenegru, și au ajuns la Sarajevo, în doar 45 de minute. „După un zbor de 45 de minute, de la Podgorica la Sarajevo, tricolorii și-au continuat cu autocarul călătoria până la Zenica, locul unde marți 7 iunie, vor întâlni Bosnia și Herțegovina, în al doilea meci din Nations League, ediția 2022”, informează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Deplasarea în Bosnia și Herțegovina a făcut-o și Iulian Cristea, fundașul central în vârstă de 27 de ani al lui FCSB, deși acesta s-a accidentat în meciul dintre România și Muntenegru. „Partida cu Bosnia și Herțegovina, a doua din grupa de Liga Națiunilor, programată pe 7 iunie, ora 21:45, va fi condusă de neamțul Sascha Stegemann, ajutat de conaționalii săi Mark Borsch și Christian Gittelmann, asistenți, și Robert Schröder, cel de-al patrulea oficial. Arbitrii VAR sunt și ei tot din Germania, Benjamin Brand și Soren Storks”, se mai arată pe site-ul FRF.

Meciul cu Bosnia și Herțegovina va avea loc marți, 7 iunie, de la ora 21:45, pe Stadionul Bilino Polje. Pentru tricolori urmează apoi două meciuri acasă: cu Finlanda (11 iunie, ora 21:45) și returul cu Muntenegru (14 iunie, ora 21:45), ambele pe stadionul din Giulești.

Vizualizări: 402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: