Pugiliștii lui Petrișor Gănănău, la prima ediție a Galei ”Leo Box”

Cei mai tineri pugiliști ai CSM Târgu Jiu se pregătesc de ultima competiție a acestui an. La finalul acestei săptămâni, doi dintre sportivii legitimați la secția de box a CSM Târgu Jiu  vor participa la prima ediție a Galei ”Leo Box”, la Arad.

Amelian Istrătescu, la categoria 75 de Kg și Ianis Mateiescu, la categoria 30 de Kg, sunt cei doi sportivi pregătiți de antrenorul Petrișor Gănănău care s-au deplasat la Arad. Este vorba de o competiție importantă pentru palmares și pentru verificarea muncii depuse în acest an după cum a  declarat antrenorul Petrișor Gănănău, coordonatorul secției de box a CSM Târgu Jiu.

Astfel, duminică, 18 decembrie, Amelian Istrătescu și Ianis Mateiescu vor participa, la Arad, la ultima competiție a anului. Antrenorul Petrișor Gănănău a declarat că astfel de gale sunt bine venite pentru sportivii pe care-i antrenează, după antrenamentele intense pe care le execută cu elevii săi. Pentru antrenorul gorjean turneul constituie un bun prilej de verificare pentru sportivi în vederea viitoarelor competiții de nivel național, de anul viitor, după cum informează CSM Târgu Jiu. ”Acest turneu este important pentru palmares și pentru verificarea muncii noastre. Sunt meciuri bune pentru dezvoltarea fizică și psihică a acestor sportivi. În astfel de turnee, în astfel de meciuri, ne putem verifica munca de la antrenamente și putem remedia anumite aspecte. Amelian are nevoie de astfel de confruntări, pentru că de anul viitor va trece la etapa de juniori, unde vor fi meciuri mult mai grele și în același timp cu sportivi care pot fi mai mari ca vârstă chiar și cu doi ani. Trebuie să fie pregătit din toate punctele de vedere. Ianis Mateiescu este un băiat talentat, mai avem de muncă și sincer nu ne grăbim, pentru că avem destul timp până la prima competiție oficială”, a declarat fostul mare campion gorjean pentru site-ul csmtargujiu.ro.  

Amelian Istrătescu va urca în ring la categoria 75 de Kg  iar mezinul Ianis Mateiescu, la doar 11 ani, va urca în ring la categoria 30 de Kg. 

Vizualizări: 771

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Oameni, locuri, povești:

Citește și: