Pugilistul Petrişor Gănănău, la al patrulea titlu în Cupa României

Petrişor Gănănău este pugilistul care a intrat în posesia trofeului Cupei României, el reuşind performanţa de a câştiga Cupa României al patrulea an consecutiv. Alături de Gănănău a mai urcat pe podium la întrecerea de la Iaşi şi Adrian Motorga, pugilist care a boxat la aceiaşi categorie cu câştigătorul titlului.

Gorjenii sunt cei mai buni la box la categoria plus 91 de kg. Rezultatele de la Cupa României, competiţie care s-a derulat timp de o săptămână la Iaşi arată că două din treptele podiumului au fost ocupate de gorjenii Petrişor Gănănău şi Adrian Motorga, pugilişti care aveau chiar posibilitatea de a se întâlni în finală.

Pregătiţi la CS Pandurii de antrenorii Ion şi Leontina Geică, cei doi sportivi care au urcat pe podium nu au participat pentru prima dată la Cupa României, ambii având deja mai mulţi ani de participări la competiţie iar în cazul lui Gănănău trofeul devenind deja o obişnuinţă. Gănănău l-a învins în finală pe Gheorghe Dinu de la CSM Buzău şi se află astfel la al patrulea titlu de câştigător al Cupei României. În ultimii patru ani el s-a impus de fiecare dată la categoria plus 91 de kg a acestei întreceri. Motorga a fost şi el la un pas de a ajunge în finală, antrenorul Ion Geică plângându-se de unele probleme la notarea elevului său care trebuia de fapt să joace finala cu Gănănău.

EROARE

 „Veronel Tărău a câştigat în ring şi l-au anunţat câştigător la final fiind prezentat acolo drept câştigător al meciului dar a doua zi am fost anunţaţi că ceilalţi au făcut contestaţie şi că s-a produs o eroare la maşina de punctat şi de aceea i-a fost dat meci pierdut. N-am mai întâlnit niciodată la nici o competiţie o astfel de situaţie dar nu am avut ce face. Toţi antrenorii prezenţi acolo la întrecere au fost de acord că el a fost mai bun şi merita victoria”.

Ion Geică

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: