Punct unei cariere cu mii de intervenții pentru salvare de vieți

25 de ani, opt luni și 26 de zile. Atât a durat cariera lui Stelian Bălașa la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj, pensionat azi cu gradul de plutonier adjutant. A fost la mii de intervenții, a salvat multe vieți, iar mulțumirile primite i-au dat energia să continue. 

Plutonierul adjutant Stelian Bălașa a părăsit Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj, după 25 de ani de activitate. A fost sărbătorit de colegii săi, în frunte cu inspectorul șef Augustin Malacu, care i-au urat să se bucure de pensie. „După o viață dedicată salvării de vieți, astăzi (n.red. vineri, 30 iunie) domnul plutonier adjutant șef Bălașa Stelian și-a luat rămas bun de la instituția care i-a fost a doua casă. Și-a petrecut 25 de ani, 8 luni și 26 zile în această familie, a făcut parte numai din structurile de intervenție, fiind mereu în linia I atunci când cetățenii i-au cerut ajutorul. Domnule plutonier adjutant șef Bălașa Stelian, pentru noi ai fost un coleg de nădejde și vei rămâne un prieten de nădejde! A fost o onoare să te avem alături de noi!”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. 

„Am şi regrete”

Stelian Bălașa are şi regrete la despărţirea de meseria de pompier. „Am și regrete... au fost și vieți pentru care nu am putut să mai fac nimic, au fost și oameni pe fața cărora curgeau lacrimi pentru persoanele dragi pe care le-au pierdut sau pentru că agoniseala lor de o viață s-a mistuit cât ai clipi”, a spus, emoționat, proaspătul pensionar.

Colegii lui au avut un mesaj pentru el, acum, la pensionare. "Domnule plutonier adjutant şef Bălaşa Stelian, pentru noi ai fost un coleg de nădejde şi vei rămâne un prieten de nădejde! A fost o onoare să te avem alături de noi!"

Galerie foto



Vizualizări: 8,341

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: