Punguţa cu doi bani, la „Elvira Godeanu”

Una dintre cele mai cunoscute poveşti pentru copii revine la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. Este vorba de „Punguţa cu doi bani”. Piesa de teatru adaptată după povestea lui Ion Creangă va fi pusă în scenă duminică, 30 septembrie, de la ora 12.00.

„Punguţa cu doi bani” prezentată de Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” este o adaptare după Ion Creangă, iar regia îi aparţine lui Andrei Mihalache. „Nu este un spectacol exclusiv pentru copii. Povestea este foarte simplă, numai că este prea scurtă, aşa că am îmbunătăţit-o cu cântece, glume”, a spus regizorul.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Sorin Giuca, Vlad Fiu, Cosmin Brehuţă, Andreea Chiriţescu, Gia Enache, Mădălina Ciobănuc, Simona Urs, Cornelia Dieaconu, Dan Calotă, Dan Dobroiu, Ion Alexandrescu, Pompiliu Ciochia, Cristinel Dobran, Valeriu Bâzu.

Biletele pot fi achiziţionate de la agenţia teatrului, care este deschisă de luni până duminică între orele 9-13 şi 16-19. Preţul unui bilet este de 10 lei pentru copii, 15 lei pentru pensionari, iar adulţii vor plăti 20 de lei. De asemenea, accesul este posibil şi cu tipul de abonament „LIGIA TILICI” .

Vizualizări: 904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: