Pustai a aflat de la ziarişti că-l poate folosi pe Răduţ la Cluj!

Situaţie incredibilă la Pandurii! De la meciul cu Petrolul încoace, Cristi Pustai a trăit cu impresia că nu-l poate folosi la Cluj pe Răduţ din cauza unei suspendări. Culmea, nimeni din stafful tehnic sau din conducere nu l-a informat pe antrenor că mijlocaşul împrumutat de la Steaua are de fapt drept de joc vineri.

Răduţ a încasat câte un cartonaş galben în etapele 2, 7, 8 şi 14 şi a stat în etapa a 15-a, când pandurii au câştigat la Braşov, 1-0. Acum mijlocaşul împrumutat de la Steaua a primit al 5-lea avertisment din acest sezon în meciul cu Petrolul, deci nu e suspendat pentru partida cu CFR Cluj.

„Atunci avem un om în plus în lot!”

Povestea e amuzantă, dar şi alarmantă în acelaşi timp. Răduţ a încasat un galben stupid în repriza a doua a meciului cu Petrolul şi Pustai a primit informaţia că mijlocaşul ar fi intrat în stare de suspendare pentru duelul de la Cluj cu CFR. Ce-i mai grav însă e faptul că antrenorul nu a fost informat de nimeni din stafful său tehnic sau din conducere că jucătorul are de fapt drept de joc! Iar de luni încoace, la fiecare antrenament, Răduţ a făcut parte din echipa rezervelor, în timp ce rând pe rând Grigoraş, Ibeh, Predescu sau Alexandru Dan au fost folosiţi în echipa posibililor titulari. Pustai a trebuit să afle ieri de la un jurnalist că Răduţ a încasat al cincilea galben din acest sezon în meciul cu Petrolul, deci nu e suspendat! Antrenorul a încercat să vadă partea pozitivă a paharului, dar era clar pus pe gânduri de lipsa de comunicare din cadrul clubului. „Răduț nu e suspendat? Mie după meci așa mi s-a spus, că e suspendat... Atunci avem un om în plus în lot”, a reacţionat Pustai la adresa neaşteptatei veşti. Ar fi fost interesant de văzut reacţia lui Răduţ când era anunţat că nu face parte din lotul deplasat la Cluj. Pustai a fost salvat de un moment penibil în faţa elevului său, dar n-a fost scutit de o fază jenantă în faţa presei.

5 – cartonaşul încasat cu Petrolul a fost al cincilea pentru Răduţ, care mai luase galben cu Mediaş, Rapid, Petrolul şi Severin în tur şi a servit o etapă de suspendare la Braşov

Îşi recâştigă şi golgeterul ?

Pe lângă Răduţ, Pustai îl poate recâştiga şi pe Matulevicius. Golgeterul echipei cu 6 reuşite în acest sezon, a absentat la meciul cu Petrolul din cauza unei suspendări, dar şi a unei accidentări. Lituanianul încă se pregătea ieri separat după tăietura urâtă suferită la picior, dar are şanse mari să intre titular la Cluj. „Ar fi trebuit să i se scoată firele, dar se pare că este o variantă să i le lase acolo, să joace pe durere. Cred că poate să treacă peste o durere suportabilă cauzată de acea tăietură pe care a suferit-o la antrenamentul de săptămâna trecută. Mai sunt ore până la meci, oricum o să facă parte din lotul deplasat la Cluj. El va decide dacă va putea să treacă peste dureri”, spune Pustai care îi poate folosi şi pe Voiculeţ sau Ibeh. Vlad şi Băcilă s-au antrenat în continuare separat şi au şanse mici să fie titulari cu CFR în timp ce singurii absenţi siguri sunt Nicoară şi Paraskevas.

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: