Îl mai vrea Steaua? Maxim s-a cuplat cu una din fetele interzise de Becali

Aflat în vacanţă, Maxim „punctează” la capitolul cuceriri. Mijlocaşul care ezită să accepte oferta Stelei a fost filmat de paparazzi în timp ce o săruta pe Mădălina Pamfile. Idila cu vedeta TV i-ar putea dăuna lui Maxim. E cunoscut faptul că Gigi Becali nu e de acord cu astfel de relaţii.

Pandurii şi Steaua au bătut palma pentru transferul lui Maxim în schimbul sumei de 500 de mii de euro plus încă 3 jucători care ar urma să ajungă la Tg-Jiu. Pe Gigi Becali începe însă să-l enerveze indecizia fotbalistului a cărui ultimă escapadă ar putea să-i facă pe stelilşti să se orienteze spre alte piste.

Se iubeşte cu Pamfile

Maxim nu stă degeaba în vacanţă. După ce a petrecut Crăciunul acasă la Piatra Neamţ şi Revelionul în Thailanda, mijlocaşul de 22 de ani a revenit în forţă în 2013. A fost vizitat în primele zile din noul an chiar la Tg-Jiu de Mădălina Pamfile, una din vedetele TV cu notorietate prin showbiz. Surse apropiate celor doi susţin că „iubăreţii” şi-au cumpărat o sticlă de vin roşu dintr-un supermarket şi apoi au mers acasă la fotbalist. Aventura celor doi s-a încheiat vineri, când Maxim a dus-o cu maşina pe Mădălina la ea acasă la Bucureşti. Surprinşi într-o filmare a paparazzilor de la CanCan, cei doi s-au sărutat discret iar apoi fotbalistul a demarat în trombă. Mădălina nu a ratat momentul vizitei la Tg-Jiu şi s-a pozat la Poarta Sărutului îmbrăcată într-un trening subţire, acelaşi pe care îl purta mai apoi la despărţirea de Maxim. Poza de la Poarta Sărutului a fost făcută probabil în dimineaţa zilei în care fotbalistul a adus-o la Bucureşti. Culmea, toate aceste imagini apar într-o perioadă în care Pamfile se lăuda că are un prieten care îi face fel de fel de cadouri scumpe şi care i-ar fi cumpărat recent şi o maşină de lux. Acum prind contur nişte vorbe spuse de Becali în urmă cu ceva timp. „Maximn-are nici o viață profesionistă chiar bună, dar nu spun mai multe. Acum sună vedetele, dar cine stă de vorbă cu Maxim de la Pandurii, care câștigă 2.500 de euro pe lună? Dacă era la Steaua și suna, pac-pac, răspundeau vedetele”, a sunat declaraţia lui Becali din urmă cu 3 săptămâni. Se pare că vedetele i-au răspuns până la urmă la telefon lui Maxim. Becali n-are motive să privească cu ochi buni această idilă a fotbalistului pentru care a bătut deja palma cu Pandurii. Mădălina a mai avut o relaţie cu un jucător al Stelei, Gabi Matei, jucător care s-a dovedit o „ţeapă” până acum pentru patronul stelist, Matei fiind tot timpul accidentat. Becali a acuzat-o atunci pe Pamfile şi pentru viaţa extrasportivă a lui Matei. Nu putem omite nici cazul Mihai Costea-Daniela Crudu. Cei doi s-au despărţit de gura lui Becali, dar s-au împăcat între timp spre nemulţumirea latifundiarului.

„Pamfile i-a rupt genunchii lui Matei! Lui i-am interzis să mai vorbească la telefon cu ea. Crudu, mai e cum mai e, dar Pamfile e frumoasă rău, asta te nenoroceşte, e dată naibii!”         Gigi Becali, patron Steaua ( vara lui 2012 )

Becali: „Poate la vară nu-l mai vreau eu !”

Înainte să vadă imaginile cu Maxim şi Mădălina, Becali a părut deranjat de faptul că Maxim ezită să semneze cu echipa sa. Pe dictonul „Steaua nu se refuză”, Becali anunţă că la vară e posibil să nu-l mai vrea pe mijlocaşul care a impresionat în tricoul pandurilor. „Am văzut că Maxim a zis că vine din vară. Poate în vară e prea târziu, poate nu-l mai vreau eu, poate nu mai vrea el, poate cei de la Pandurii vor mai mulţi bani. Dacă nu semnează acum, nu ştiu ce să zic. Putea să semneze foarte bine acum şi să vină în vară, dar nu a vrut”, spune Becali care a ratat mai multe ţinte în această iarnă: Rui Duarte, Teixeira, Milanov, Koentoes iar lista poate continua. Becali s-a obişnuit să-şi facă „cumpărăturile” de la Pandurii în ultimii ani. Din 2010 încoace Stanca, Păcurar, Martinovic, Matei, Chiricheş şi Pintilii au fost transferaţi de la Pandurii la Steaua. Suma totală de transfer: aproximativ 2,5 milioane de euro.

Vizualizări: 251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: