Reunire cu lacrimi la Pandurii

Pandurii au revenit de ieri la antrenamente după 5 săptămâni de vacanţă. Grigoraş a venit şi el la stadion, dar numai pentru a-şi lua la revedere de la elevii săi. Degeaba l-au rugat aceştia să se răzgândească. Grigoraş a fost de neclintit. Primul antrenament din noul an a fost condus de interimarul Florin Bejinariu.

Prins cu discuţii sindicale, Condescu nu a avut timp să numească ieri un nou antrenor. Cele mai probabile variante rămân Mulţescu şi Andone, iar ultimul nume apărut pe listă este cel al lui Edi Iordănescu, fost secund la Steaua şi Vaslui.

Jucătorii l-au rugat să nu plece

Maxim şi compania au revenit din vacanţă cu un singur gând. Să-l convingă pe Grigoraş să nu plece de la Pandurii. Grigoraş a sosit şi el cu 10 minute înainte de ora oficială a reunirii. Şeful Condescu nu a fost însă prezent. L-a delegat la şedinţa din vestiar pe vicele Temelescu. O oră s-au rugat jucătorii de Grig să nu plece. În zadar. Antrenorul a fost de neclintit în decizia sa. „Au fost suficient de mulți jucători care m-au rugat să rămân, dar nu discut această problemă. Nu vreau să fiu rugat de absolut nimeni. Nu suntem la biserică, să ne rugăm. Nu mi-am dorit să fiu rugat de cineva să rămân sau să plec. Am ajuns la o înțelegere de comun acord, pe cale amiabilă. Nu a fost vorba nici de demitere, nici de demisie. Sunt convins că jucătorii pot să meargă mai departe indiferent că sunt eu sau alt antrenor. Ei trebuie să-și respecte meseria și statutul de fotbalist profesionist, chiar dacă vor fi și anumite regrete”, a comentat ieri la stadion, Grigoraş.

Mai stă o zi în Tg-Jiu

Doar o formalitate îl mai leagă pe Grigoraş de Pandurii. Antrenorul trebuia să se întâlnească ieri cu Condescu pentru a semna rezilierea contractului. Condescu a fost prins însă cu discuţii sindicale aşa că Grigoraş şi-a amânat plecarea pentru astăzi. „Trebuia să am o întâlnire la ora 12:00 cu domnul Condescu, dar sunt niște probleme la sindicate și nu am putut să vorbesc, să oficializăm ceea ce s-a hotărât ieri (n.r. marţi). Am venit să vorbesc cu băieții, poate am să vin și mâine (n.r. azi), pentru că nu au fost Viera și Mamele și vreau să-mi iau la revedere și de la ei”, a mai spus Grig.

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: