Pustai: „Pandurii are şanse mari la Europa !”

Pentru Mediaş egalul de la Tg-Jiu a venit ca un balon de oxigen. Ardelenii au parte de un sezon slab, departe de cel în care ajungeau în cupele europene şi eliminau echipe tari ca Mainz. Pustai e convins că Pandurii poate ajunge şi ea în Europa la finele acestui sezon. „A fost un meci cu ocazii la ambele porţi, cu un rezultat echitabil. Un meci în care ambele echipe şi-au dorit punctele, două echipe bune. Felicit echipa gazdă pentru parcursul de până acum şi le doresc să joace la finalul sezonului într-o cupă europeană. Are şanse mari, o să vedeţi după pregătirea de iarnă. Pe teren propriu sunt o echipă foarte puternică, au o posesie foarte bună şi cu calităţi. Un joc plăcut, un joc în viteză cu o construcţie scurtă cu jucători buni care au făcut pasul spre echipa naţională. Dacă vor reuşi să nu vândă din jucători vor avea şanse la cupe europene”, a spus Pustai.

Grigoraş: „Durerea e mare...”

Grigoraş a admis că Gazul merita un punct după numărul de ocazii, dar şi că durerea e mare când îţi dai autogol în ultimul minut şi pierzi două puncte mari. „Al doilea an consecutiv când în ultimul meci pe teren propriu nu reuşim să câştigăm, anul trecut am făcut 1-1 cu Ceahlăul, acum 1-1 cu Gaz Metan. Un meci cu două reprize diferite aşa cum s-a mai în întâmplat în ultimul timp la noi. În prima repriză nu am reuşit să marcăm mai mult, iar în partea a doua adversarii şi-au creat mai multe ocazii, dar am avut şansă. La ultima fază a meciului nu am mai avut şansă şi ne-am marcat singuri gol.  Ar fi fost o victorie norocoasă, dar ar fi fost o victorie, aş fi recunoscut că am câştigat cu noroc. Îmi pare rău că nu am încheiat cu o victorie acasă, vă spun că durerea e mare, dorinţă a fost, băieţii au vrut dar atât au putut”, a declarat Grigoraş.

„Nu este o tragedie,dar ar fi fost plăcut să câştigăm. Avem 9 meciuri acasă, şase victorii şi trei remize, dar e puţină tristeţe. Nu meritam după aspectul jocului victoria, e logic şi adevărat. Dacă o făceam eram rezervaţi, dar şi foarte mulţumiţi în sinea noastră.”          Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: