Puştiul de 5 milioane de euro al Craiovei, val de goluri la naţională

Valentin Mihăilă e sub limita vârstei pentru naţionala de  tineret, dar a dovedit că a fost o alegere bună pentru Mirel Rădoi. A înscris toate cele patru goluri în poarta Finlandei, dar a fost creditat doar cu trei, UEFA trecând a patra reușită a sa în dreptul  unui jucător al adversarilor.

România a câștigat meciul cu Finlanda grație execuțiilor lui Valentin Mihăilă, puștiul de 19 ani  pentru care Universitatea Craiova are deja o ofertă de 5 milioane de euro.  Deși inițial îl creditase pe Mihăilă și cu golul de 3-1, site-ul UEFA a actualizat caseta la finalul meciului cu un autogol al lui Hyvarinen. Astfel, craioveanul  a rămas oficial cu hattrick contra Finlandei, nu cu 4 goluri, cum apăruse inițial.

Mirel Rădoi este de părere că jucătorul Craiovei merită cele 5 milioane de euro cerute de către Mihai Rotaru în schimbul său: „Glumind un pic, poate FC Voluntari se gândește să plătească acea sumă pe Mihăilă, pentru că îi priește stadionul. E un jucător care e pe o pantă ascendentă. Arată atitudine și determinare. Poate că se va gândi și Cosmin Contra la el”, a spus Rădoi.

Acesta a recunoscut că nu se aștepta la o victorie la scor: „Am avut ceva emoții înainte de meci și eram fericit dacă se termina și cu o victorie la scor minim. E bine că jucătorii au avut o reacție pozitivă, o reacție matură pentru vârsta lor. Au arătat că sunt jucători care încearcă să își împingă limitele. Spre bucuria noastră, nu au mai avut acea barieră mentală. Să sperăm că nu va fi ceva grav pentru Boboc (n.r. ieșit accidentat în minutul 32). Vom găsi soluții și vom merge mai departe indiferent la cine vom apela”.

Vizualizări: 647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: