Andrieş: Începem să ne readucem aminte de handbal

Victoria de senzaţie  a handbalistelor de  la CSM Târgu Jiu în meciul  susţinut  miercuri contra liderului Diviziei A, Seria C, este meciul anului pentru tânărul club din Târgu Jiu. Jucătoarele antrenate de  Liviu Andrieş au arătat că pot spera  chiar la mai mult decât şi-a propus conducerea pentru aceste sezon.

Dacă  la începutul sezonului se vorbea la echipa de handbal de formarea unui lot şi de acomodarea la Divizia A a unui lot foarte, foarte tânăr de jucătoare, rezultatele de până acum ale fetelor care compun echipa de handbal senioare obligă conducerea clubului să se gândească la o eventuală redimensionare a bugetului pentru viitorul  an. Liderul  clasamentului, Dacia  Mioveni, era  neînvins  până  la meciul de la Târgu Jiu, echipa  argeşeană fiind favorită din toate punctele de vedere, lot experimentat, buget impresionant şi obiectiv de promovare în Liga Florilor. Fetele lui Liviu Andrieş au arătat însă că pe teren nu contează neapărat autocarul ultramodern cu care au venit argeşencele şi nici staff-ul tehnic numeros sau echipamentul ci ambiţia şi determinarea cu care joacă. 

Antrenorul  Liviu Andrieş se poate declara mai mult  decât mulţumit de ceea ce a realizat, mai ales că a avut absenţe în lot. „Începem să ne readucem aminte de handbal şi să trăim momentele acelea frumoase pe care le-am avut la Energia Târgu Jiu. Sper ca acest rezultat mare să fie doar un început şi să avem în continuare succes cu acest proiect. Se vede că se pot face lucruri frumoase şi la Târgu Jiu, cu atitudine şi cu bunăvoinţă din partea factorilor locali. Sper ca această victorie  să  ne dea  aripi şi să avem o continuare frumoasă a acestui proiect”, a spus  Andrieş  după meciul cu Dacia Mioveni, câştigat de  elevele sale în ciuda lipsei de experienţă în astfel de meciuri cu adversari mult mai bine cotaţi . 

Vizualizări: 540

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: