FCU Craiova deschide doar două tribune pe Municipalul din Târgu Jiu

FCU Craiova va juca vineri, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, meciul  din etapa a 13-a a Ligii 3. Pentru jocul cu CSC Ghiroda, oficialii clubului din Bănie au luat decizia de a deschide pentru public doar Tribuna a II-a şi sectorul VIP de la Tribuna I.

Conducerea echipei FC Universitatea Craiova a decis ca pentru meciul din etapa de Liga 3, care va începe vineri, să deschidă doar două sectoare de tribune. Pentru că la primul meci de la Târgu Jiu a avut doar 2000 de spectatori în tribune, clubul din Bănie îşi va primi spectatorii pe Municipalul din Târgu Jiu doar la Tribuna II şi în sectorul VIP al tribunei oficiale.

Deşi a solicitat FRF să joace sâmbăta, FCU Craiova a fost nevoită să joace vineri în această etapă, deoarece sâmbătă este programat un meci de Liga 2 pe acelaşi stadion. Confruntarea cu CSCS Ghiroda este programată cu începere de la ora 16:00, deşi gazdele ar fi dorit să joace tot meciul în nocturnă, de la ora 18:00, dar adversarii lui FCU nu au acceptat această propunere. Pentru că meciul va începe la ora 16:00, nu va fi nevoie de lumina nocturnei de  pe stadion decât în repriza a doua. 

Echipa pregătită de Eugen Trică se află pe primul loc în clasament, iar pe locul secund se situează Progresul Pecica, formație aflată la o distanță de 10 puncte. Adversarul din această  etapă al craiovenilor, CSC Ghiroda, ocupă locul patru în clasament, cu 19 puncte.

Biletele pentru meciul dintre FC Universitatea Craiova 1948 și CSC Ghiroda și Giarmata Vii au fost puse în vânzare în Craiova, la sediul clubului, și în Târgu Jiu se vor găsi vineri 15 noiembrie, cu începere de la ora 12:00, la casa de bilete  a stadionului. Intrarea spectatorilor va fi generală, la acelaşi preț pentru un bilet, 10 lei, atât la Tribuna II cât şi la sectorul VIP.

Vizualizări: 1,520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: