CSM Târgu Jiu, săptămână cu 5-6 meciuri oficiale şi turnee  

CSM Târgu Jiu are o activitate intensă şi în acest week-end, în care aproximativ toate echipele sunt angrenate în competiţii oficiale şi turnee. Handbalistele senioare vor avea meci în deplasare, la Ploieşti, iar echipa de baschet seniori are un meci important tot în deplasare, la Sighet.

Directorul Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, are o activitate intensă la club, la fel ca la finalul fiecărei săptămâni. Aceasta a fost  mult mai încărcată pentru că  fetele de la echipa  de handbal senioare au avut programată şi o etapă intermediară şi au jucat miercuri cu Dacia Mioveni. „Este o săptămână ca de obicei foarte încărcată pentru CSM Târgu Jiu. A început miercuri 13 noiembrie cu cel mai greu meci pe care l-am avut în campionatul Diviziei A, la handbal feminin, meciul cu echipa de pe locul I, Dacia Mioveni iar sâmbătă, echipa de handbal feminin va disputa ultimul meci al turului, la Ploieşti, cu ocupanta locului II  în clasament”, a prezentat acesta  programul echipei cu cele mai bune rezultate de la înfinţarea clubului.

Miercuri handbalistele au învins liderul  Diviziei A şi vor  avea  un meci dificil sâmbătă cu a doua clasată.

Echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu va avea sâmbătă un joc foarte important în deplasare, la Sighet, meci pe care jucătorii lui Claudiu Alionescu îşi doresc să îl câştige. „Ne-am propus nişte targeturi pe care vrem să la îndeplinim până la finalul lunii decembrie şi de aceea ne dorim să câştigăm cu echipa de baschet la Sighet. Va fi încă o săptămână plină pentru echipele noastre, aşa cum s-a desfăşurat de fapt activitatea în ultimele două luni, cu câte 5-6 meciuri în fiecare  săptămână. Sperăm că vom încheia anul cu rezultate foarte bune”, a mai spus Bălăeţ.

Tot în acest week-end va avea loc un turneu de juniori Under 14 ani, la Sala de la Litovoi, pe care echipa de baschet a CSM – CSS îl are programat iar sâmbătă şi duminică va avea loc la Mediaş un turneu unde va evolua echipa de juniori Under 18 ani a CSM – CSS Târgu Jiu.

Sâmbătă, Sala Sporturilor din Târgu Jiu va găzdui un turneu de  handbal  juvenil, la care participă şi echipa de juniori IV a CSM Târgu Jiu, turneul fiind organizat  în colaborare cu LPS Târgu Jiu sub denumirea „Trofeul Oltenia”. 

Vizualizări: 316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: