Radio Infinit: Ruşeţ, atac la deputaţii Popescu şi Militaru

Senatorul Ion Ruşeţ, în conflict deschis cu deputaţii Cosmin Popescu şi Severus Militaru. Ruşeţ îi acuză pe colegii săi că se tem că nu vor mai reuşi, "prin şantaj", să controleze delegaţii care vor veni la conferinţa judeţeană de alegeri şi vorbeşte despre "păpuşarii şi păpuşile" care există în PDL Gorj.

Senatorul Ion Ruşeţ crede că nemulţumirile exprimate de deputatul Severus Militaru referitoare la repetarea alegerilor în  teritoriu, vin din teama sa şi a lui Cosmin Popescu, celălalt deputat portocaliu, că nu vor mai putea controla „prin şantaj sau alte mijloace” delegaţii ce vor veni la conferinţa judeţeană de pe 19 martie. Ruşeţ  vorbeşte despre "gruparea" care există în PDL şi care-i este potrivnică.

Deputatul Severus Militaru îi transmite lui Ion Ruşeţ că nu există o grupare în PDL ci oameni care l-au făcut inclusiv pe el senator. „Este păcat că a ieşit cu astfel de lucruri în presă, eu l-am informat cu ce am transmis la BPN. Dacă a vorbit aşa, înseamnă că nu este atât de pregătit pentru alegerile de pe 19 martie" afirmă parlamentarul de pe Colegiul nr.4.

„Să vorbească despre grupări este un lucru specific domnului Ion Ruşeţ” declară deputatul PDL, Cosmin Popescu.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: