Răducan a plecat cu ştampila CS Pandurii

Narcis Răducan, fostul preşedinte executiv al CS Pandurii, a plecat cu ştampila clubului, susţine administratorul special Marin Golea. Acesta a comentat şi ştirea potrivit căreia va fi schimbat administratorul judiciar, Siomax fiind firma care a câştigat licitaţia ANAF.

Marin Golea, administratorul special al clubului de fotbal Pandurii, a declarat că Narcis Răducan a plecat cu ştampila nr 1 a clubului. „Dânsul a părăsit clubul, a luat şi ştampila. Şi-a întrerupt relaţiile cu noi şi nu a predat nimic. Spune că nu a primit nimic. Nu se poate pleca de la un club fără să predai ştampila nr. 1. Poate a omis. Cred că a omis acest aspect“, a spus Golea.

Cât despre desemnarea unui alt administrator judiciar, în locul Consulting Company, Golea crede că nu este posibil. Pe de o parte pentru că Siomax se ocupă şi de lichidarea Olservmin, dar şi pentru că ANAF nu ar fi principalul creditor. „Siomax se află în conflict de interese cu USMO deoarece a participat şi participă la lichidarea fostei firme a sindicatelor, Olservmin, proces care nu este finalizat. ANAF nu mai este principal creditor, ceilalţi ar avea sume mai mari de primit decât ANAF. Împreună cu ceilalţi creditori ar depăşi masa credală a ANAF“, a mai spus Golea.

Administratorul special a menţionat şi că sunt persoane care vor să se implice în club, să aducă bani, dar care au o condiţie: să nu se mai implice factorul politic.

Vizualizări: 700

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: