Răgman candidează dacă nu-i place persoana aleasă de USL

Primarul din Prigoria, Emil Răgman, spune că va candida la anul pentru postul de şef al comunei doar dacă nu-i va plăcea persoana pe care o va susţine USL. Şi pedeliştii s-au oprit asupra localităţii Prigoria şi spun că vor avea un candidat surpriză.

Răgman va candida pentru un nou mandat doar dacă USL nu va alege pe placul său. “Dacă USL-ul va merge cu altcineva atunci voi candida. Dacă USL-ul merge cu o persoană care corespunde atunci nu voi mai candida. Deci dacă USL-ul va nominaliza o altă persoană şi mie nu-mi convine de acea persoană, o să candidez“, a spus primarul. Acesta se referă evident la Iuliana Iliescu, preşedinta organizaţiei PNL Prigoria. „Ce să mai, voi candida numai în cazul în care va candida doctoriţa Iliescu. În cazul în care vrea să candideze să ia funcţia de primar, n-are cum să o ia pentru că o să candidez eu”, a precizat Emil Răgman. 

SURPRIZE

Pedeliştii ameninţă cu candidaţi surpriză, după cum a spus vicepreşedintele Liviu Cotojman la Radio Infinit. „Strategia noastră este să facem un sondaj. Punem la bătaie 3-4 candidaturi, venim cu un candidat surpriză, sperăm ca în sondaje să fie primul, altfel nu îl putem promova. Are destulă popularitate şi cred că va reuşi să se claseze pe primul loc în sondaje“, a spus Cotojman.

CANDIDAŢI

Primarul Răgman a comentat declaraţiile lui Cotojman şi a spus că la Prigoria PDL are doi consilieri, Angel Costoiu şi Valeriu Cotojman. Acesta din urmă a pierdut detaşat la ultimele alegeri şefia organizaţiei locale în faţa lui Angel Costoiu. Ulterior Costoiu şi-a dat demisia din partid. „În locul domnului Costoiu va veni domnul Becheanu Tudoşel. Dacă e vorba de un consilier local înseamnă că e vorba de domnul Cotojman“, a spus Răgman.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: