Răitaru a preluat un post de radio pentru copii

Patronul posturilor de televiziune TV Sud şi RTV Gorj a primit aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului pentru preluarea unui post de radio, Gogo. Condiţia pusă de CNA a fost ca Răitaru să păstreze profilul postului, acela de radio pentru copii.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, solicitarea societăţii Sud Media Production SRL (al cărei asociat unic este Group Solutions SRL, deţinută de Ionuţ Răitaru - 95% şi Maria Mădălina Răitaru - 5%) de preluare a licenţei audiovizuale pentru postul de radio pentru copii Radio Gogo, de la societatea Brand Emotion SRL (al cărei asociat unic este Flaviu Nicolae Cicirean).

CNA a mai analizat această solicitare şi pe 17 ianuarie, când Ionuţ Răitaru a spus că doreşte să preia licenţa pentru Radio Gogo, să modifice denumirea postului de radio în Heart FM, dar să păstreze profilul tematic pentru copii al staţiei. Atunci, CNA a respins solicitarea lui Ionuţ Răitaru de preluare a postului Radio Gogo.

Prezent din nou în şedinţa de marţi a CNA, Ionuţ Răitaru a spus că doreşte să păstreze actuala grilă de programe a Radio Gogo şi tematica de post de radio pentru copii. "Am mai avut o tentativă de preluare a radioului, dar, iniţial, am modificat din grila respectivă şi, data trecută, am fost respinşi. Şi am zis să mai lucrăm puţin la ea, fapt pentru care am decis să păstrăm vechea grilă, să nu aducem modificări şi să ne luăm angajamentul că o vom menţine şi cu tot interesul încercăm să o dezvoltăm. În zonă mai avem o televiziune, TV Sud, şi avem o emisiune pentru copii şi am un departament în cadrul ei pentru a dezvolta parteneriate cu grădiniţele din zonă şi cu şcolile. A fost această oportunitate de a încerca să ducem mai departe business-ul respectiv şi ne-am oferit să îl preluăm", a spus Ionuţ Răitaru, citat de Mediafax.

El a precizat că, în prezent, societatea Sud Media Production SRL, care deţine licenţa televiziunii TV Sud, are 50 de salariaţi.

ATENŢIONARE

Narcisa Iorga, membru al CNA, i-a atras atenţia lui Ionuţ Răitaru că, în cazul în care va prelua licenţa Radio Gogo, nu poate schimba grila de programe a postului de radio. "Tematic, nu intenţionăm să o schimbăm", i-a răspus Răitaru.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: